Semne că bărbatul iubit vrea să se despartă de tine

Nu poți ascunde indiferența unui om drag, ea se simte din prima clipă, mai ales dacă în trecut au existat sentimente frumoase. Inima partenerului se închide și refuză să mai comunice. Nu te mai simți înțeleasă, nu mai găsești calea către sufletul lui.

Te doare atitudinea lui, te doare lipsa lui de grijă, afecțiune, iubire. Începi să-i simți tot mai des lipsa, el nu mai este parte din Universul tău. Ceva s-a schimbat în atitudinea lui, sunt semnale care te fac să înțelegi că relația cu el nu mai durează mult.

A fi într-o relație, dar a te simți în același timp singură este o stare complicată, care aduce multe semne de întrebare. Apar tot mai multe indicii din partea lui că ceva nu mai merge. Te simți îndepărtată din viața lui, din tot ceea ce face și gândește.

Nu mai este bărbatul implicat și conștient de cândva. Ești nevoită să iei singură decizii, să forțezi lucrurile, să cauți motive să rămâi, să îți deschizi sufletul pentru amândoi. Ești singură în fața furtunii, deși înțelegi că nu este corect.

Nu mai ești o prioritate pentru el. În sinea ta știi că ai încetat să mai fii o prioritate de mult timp. Nu mai găsește niciodată timp pentru tine, nu îți acordă atenția potrivită. De fiecare dată când ai nevoie de el, lipsește. Când ai nevoie de sfatul lui, lipsește.

Este mereu ocupat cu alte lucruri, cu alți oameni, cu alte emoții. Îndepărtarea lui nu este doar un moft, sau consecința unei supărări de moment. Știi foarte bine ce se întâmplă în relație, știi adevărul, nu ai cum să îl ascunzi.

Îți vorbește puțin sau chiar deloc

Lipsa de comunicare sau discuțiile defectuoase, seci, sunt o altă dovadă că nu mai contezi pentru el. Nu ați mai vorbit de ceva timp, nu în acel mod sincer, apropiat, așa cum o făceați de fiecare dată când apăreau problemele.

Nu ai cu cine împărtăși lucrurile care te frământă. Nu are cine să-ți răspundă la întrebările care te copleșesc. Nu mai știi dacă între voi doi a mai rămas ceva din sinceritatea din trecut. El tace, sau îți răspunde atât de sec, fără interes.

Ba mai mult, atunci când îți vorbește, nu o face într-un mod sincer. Îl surprinzi spunând minciuni, doar să închidă conversația. Minciunile lui au devenit o adevărată pedeapsă pentru tine. De multe ori ai senzația că își bate joc de tine.

Nu te mai simți acea femeie respectată și admirată alături de el. Caută să ascundă de tine lucruri importante, detalii care fac diferența. Transformă relația voastră într-o adevărată mocirlă a falsității, a impresiilor greșite.

Bărbatul iubitor nu își permite să te rănească. El însă face acest lucru, vorbindu-ți uneori urât, alteori flirtând cu alte femei, chiar dacă știi că asta te face să suferi. Înțelegi prin comportamentul său că ai început să fii în plus în povestea lui.

Faptul că el își permite să comunice cu alte femei demonstrează clar că ai început să fii în plus. Nu te mai vede în rolul de parteneră, de iubită. În locul cuvintelor frumoase apar tot mai multe reproșuri, atacuri la persoană, interpretări.

Îl deranjează felul cum vorbești, ce spui, ce gândești. Sau poate că este doar un pretext să se înderpărteze și mai mult. Dacă simți că ceva nu este în regulă, comunică. Nu lăsa pentru mai târziu, caută să înțelegi adevărul, să știi ce simte.