Iată care sunt cele mai fermecătoare femei, potrivit semnului zodiacal

Toate femeile sunt minunate, fără îndoială. Unele femei întrunesc toate calitățile: frumusețe, carismă și inteligență. Cele mai interesante femei, după părerea bărbaților, sunt cele care știu să dăruiască emoții, atenție și susținere. Iată care sunt cele mai fermecătoare femei, potrivit semnului zodiacal:

Femeia – Berbec

Femeia – Berbec este atrăgătoare pentru bărbați, fiindcă are multe trăsături de caracter speciale. Ea pare mai atractivă decât alte femei, pentru că deseori împărtășește hobby-urile bărbaților, iar acest lucru este foarte important pentru a iniția o conversație sau pentru a atrage atenția. 

Femeia – Taur

Femeia – Taur este atrăgătoare datorită aspectului său. Doar că asta o face pe ea să fie prea axată pe felul cum arată, uitând că iubirea și relațiile necesită reciprocitate. Defectele ei nu întotdeauna sunt compensate de aspectul său. Principala slăbiciune a Femeii – Taur este ambiția excesivă. Ea este cea mai potrivită pentru cei cărora le place să caute dragostea.

Femeia – Gemeni

Femeia – Gemeni este dificilă, deși la început poate părea invers. Ea își arată interesul pentru toți bărbații, dar acest lucru nu înseamnă că îi place totul. Femeia – Gemeni iubește bărbații deștepți, carismatici, care sunt ei înșiși. Deoarece ea este o fire ciudată și de neînțeles, bărbații sunt atrași de ea. Ei cred că femeile născute sub acest Semn Zodiacal sunt speciale. 

Femeia – Rac

Femeia – Rac este foarte simplă. Acesta este principalul ei avantaj. Ea atrage bărbații prin simplitatea ei, dar nu tuturor le plac conversațiile despre copii, familie, viitor. Ea este o femeie prea matură, așa că fie este iubită de cei care visează să se căsătorească cât mai curând, fie de cei care au peste 40 de ani. Nu poate găsi limbă comună cu cei de vărsta sa. 

Femeia – Leu

Femeia – Leu este foarte strălucitoare. Se aseamănă cu Femeia -Berbec prin nebunia ei, dar nu întotdeauna își permite să fie atât de deschisă. Deși aspectul îi permite să să fie foarte atractivă, în timpul comunicării Femeia – Leu rareori preia inițiativa. Adoră să primească atenție și să se joace cu mințile bărbaților.

Femeia – Fecioară

Femeia – Fecioară poate să atragă un bărbat cât ai clipi. Nimeni nu știe de ce Fecioara este atât de atrăgătoare, nici chiar ea însăși nu știe. Ar putea fi vorba despre independența sa și puterea caracterului.

Femeia – Balanță

Femeia – Balanță este frumoasă, plăcută, dar nu îndeajuns pentru a fi numită atrăgătoare. Totuși bărbații simt o legătură emoțională cu ea. O relație cu Balanța fie duce spre căsătorie foarte repede, fie nu duce la nimic. 

Femeia – Scorpion

Nivelul de atractivitate al Femeii – Scorpion este întotdeauna diferit. Cu ea cel mai simplu este fie la început, fie într-o relație deja stabilă. 

Femeia – Săgetător

Femeia – Săgetător este foarte șmecheră. Poate prinde pe oricine cu minciuna. Atracția îi oferă un bun simț al umorului, dinamism. Cu Femeia – Săgetător nu se plictisește nimeni niciodată. Este o fire foarte deschisă și foarte plăcută în comunicare.

Femeia – Capricorn

Femeia – Capricorn este foarte atrăgătoare și cu ea poți purta conversații interesante. Cu toate acestea, este extrem de dificil pentru ea să accepte relațiile care se dezvoltă prea repede. Are nevoie de prea mult timp pentru a se deprinde cu o persoană, mai încet își deschide sufletul. 

Femeia – Vărsător

Femeia – Vărsător este ușor de cucerit, este inteligentă, cu un bun simț al umorului. Are tot ce trebuie pentru a crea impresie bună asupra bărbaților. Unicul ei neajuns este frivolitatea. Ea adoră să prietenească cu bărbații, de aceea e ușor să încurci prietenia lor cu simpatia. 

Femeia – Pești

Femeia – Pești este foarte senzuală. Uneori însă nu este conștientă pe deplin de frumusețea sa. 

Fiecare femeie poate descoperi dragostea, indiferent cărui semn zodiacal aparține. Norocul în dragoste este rezultatul experienței, dorinței, inteligenței.

Sursa :