Nu invidiați cuplurile cu adevărat fericite. Există un detaliu care face toată diferența

Sunt fericit pentru oamenii care nu întreabă de ce iubesc. Care ţin la omul de alături, îşi fac griji că sforăie altfel decât noaptea trecută şi nu găsesc nimic ieşit din comun să-i spună despre o problemă personală. Sunt fericit pentru un el şi o ea care au lăsat deoparte principiimofturi şi au hotărât să construiască ceva împreună, cu toate că ştiau că va fi greu şi pe alocuri chiar imposibil.

Sunt fericit pentru poveştile simple, spuse cu admiraţie în ochi, care au în spate aceleaşi greutăţi şi nebunii ca şi în povestea voastră. Sunt fericit că mai sunt oameni fericiţi, supăraţi uneori unul pe celălalt, certaţi între două pauze, cu idei diferite şi cu deprinderi şi mai diferite… dar care se cunosc cel mai bine unul pe celălalt, îşi citesc sufletele şi s-ar ajuta cu orice ocazie. Ar trăi împreună dragoste şi nicidecum nu ar face-o să existe tăcută.

Dragostea fără doi oameni care ar fi gata să se asculte şi să se completeze în fiecare secundă nu există. Există viaţa adevărată, reală şi crudă uneori, în care el este bărbat şi ea femeie, el construieşte şi ea susţine. Viaţa în care, cât de greu ar fi, găsiţi de fiecare dată motive să continuaţi. Restul sunt doar mărunţişuri spulberate de vânt.

Nu invidiaţi cuplurile fericite. Fiecare cuplu are în spate o poveste şi cu siguranţă fiecare poveste nu e doar cu feţi frumoşi şi lumânări aprinse. Dulcegăriile în dragoste sunt bune. Încercările tot. Lucrurile bune şi mai puţin bune la fel. Contează ce faceţi atunci ca să păstraţi şi ce se întâmplă după ca să vă motivaţi alegerea. Fiecare gest făcut în numele dragostei contează, ca şi fiecare decizie.

Să lupţi pentru omul tău nu este o împlinire a unui moft şi nici un timp pierdut. Dacă ai ajuns în clipa când ai zis că de aici înainte nu se mai poate, să ştii că anume de acum înainte se poate totul. Aşa că nu invidiaţi şi nu strigaţi. Despre dragoste nu se strigă.

Nu invidiați cuplurile fericite. Există un detaliu, care face toată diferența. Aceste cupluri, în momente de test, în situații grele de viață, în consecutivitatea de întâmplări, pur și simplu nu au cedat!

De Vorbă cu Tine