Pasiunea este până poimâine, iar compatibilitatea – pentru totdeauna

O persoană fie se potrivește în toate, fie nu se potrivește în nimic. Totul este important și totul poate fi lipsit de importanță. Dacă există compatibilitate biologică, atunci compatibilitate este în orice. O persoană ți se potrivește în orice.

Este greu să cedezi atunci. Nu contează ce spune, ce face, căci este de ajuns să-i asculți vocea și te pierzi. Te uiți la el și te simți atât de bine… Te uiți la el și te simți atât de acasă… Cu nimeni nu ai mai simțit același lucru.

Noi, de fapt, putem alege pe oricare dintre cei pe care i-am iubit și să trăim cu el toată viața. Dacă analizăm corect, o căsătorie pe termen lung este o chestie de autodisciplină. Iubirile sunt frumoase și nesfârșite.

Ele vin una după alta și sfârșim în final să alegem doar pe o singură persoană. Decidem să fim alături de ea toată viața. Omul este tânăr atât timp cât își poate schimba viața care nu i se potrivește.

Bătrânețea nu este determinată de starea corpului, a pielii, a părului, ci de prezența puterii de a schimba ceva. Nu trebuie să te minți pe tine singură despre viitor precum că el nu mai există dacă nu ai întâlnit niciodată fericirea.

Atunci când te dezvolți, lucrezi, nu te gândești la lucruri stupide, ai grijă de tine, faci ceea ce îți place – ești cu adevărat tânără.
Pasiunea este pentru o zi, două, iar compatibilitatea este pentru totdeauna.

Între doi oameni poate exista doar pasiune

Aceasta nu va duce la o relație frumoasă și de lungă durată. Atunci când doi oameni nu au despre ce vorbi, nu au aceeași viziune despre viață, nu au scopuri comune, ci doar simt o atracție puternică unul față de altul.

Această relație nu va dura prea mult. Se vor plictisi rapid unul de altul. Compatibilitatea întărește o relație, o duce la alt nivel. Deja merge vorba despre o iubire matură, despre niște sentimente clare.

Ambii parteneri aduc un aport dublu la relația lor, depun muncă ca ea să funcționeze și să dureze. Aici deja nu mai e vorba doar despre apropiere. Aici este vorba despre sentimente, dor, dorință, pasiune și viitor.

Cel mai important: toate sunt construite, simțite, înțelese împreună. Până și certurile sunt trăite și depășite împreună. Discuțiile nocturne sau în contradictoriu sunt purtate în doi. Nu există separare.

Nu există intenția unei superiorități anume. Ambii simțiți cât de multe lucruri vă apropie, doriți să păstrați această apropiere, să o duceți la un nou nivel. Acolo unde nu vă mai poate sta nimeni în cale.

Acolo unde veți descoperi iubirea, pură și puternică, a voastră.