7 trăsături ale unui bărbat sănătos psihic

Cum este un bărbat sănătos psihic? Ce trăsături îl definesc? Există anumite particularități, pe lângă lucruri evidente ca: lipsa unor dependențe, un simț al responsabilității. Totuși, cum să recunoști un bărbat asumat, responsabil, matur emoțional?

Iată câteva trăsături care te vor ajuta să faci diferența:

1. Un simț subtil al umorului. Nu râde zgomotos doar pentru că cineva a căzut. Nu se amuză în hohote față de stângăciile cuiva. Acest lucru vorbește despre capacitatea de a răspunde corect și elegant la factori externi. Are un umor fin, respectuos.

2. Știe să gătească. Există cel puțin câteva feluri de mâncare pe care le gătește la perfecție. Se implică în acest proces cu pasiune. Acest lucru vorbește despre un simț al responsabilității dezvoltat, despre asumare și implicare.

3. Are un hobby interesant. Îi place să fie mereu în mișcare, să facă lucruri creative, dar fără a cădea în extreme. Pe lângă asta, el a exclus din viața lui activități care doar îi fură din timp, cum ar fi jocurile la calculator.

4. El nu caută vinovați în situații critice. Nu acceptă să judece alți oameni, își asumă acel moment și încearcă să iasă din situație. El analizează lucrurile la rece și într-un final ia o decizie corectă.

5. Poate comunica corect și are un limbaj decent. Cuvintele urâte nu sunt pe ordinea de zi în vocabularul său. Nu privește cu ochi buni pe oamenii care se folosesc de un libaj indecent, doar pentru a crea o impresie. El răspunde pentru cuvintele sale.

6. Nu refuză dulciurile

Înseamnă că celulele nervoase primesc suficientă hrană. Nu se duce în extreme, refuzând orice produs dintr-o anumotă categorie. Preferă să rezolve în liniște problemele – fără critică sau aplicarea forței.

7. Îi plac femeile cu trăsături normale. Cei care au anumite preferințe dubioase au o problemă psihologică. El acceptă faptul că nu există oameni perfecți, așa cum nici el nu este perfect. Va aprecia simplitatea și curajul în locul demonstrațiilor forțate.

Există și anumite trăsături suspecte la un bărbat:

1. Nu poate menține privirea. Este un semn evident al unei persoane toxice, care suferă de anumite complexe. Sau poate fi un manipulator, care se ascunde sub masca perfecțiunii.

2. Expresie facială care nu-ți spune nimic. Dar absolut nimic. Este o dovadă că această persoană ascunde prea multe de tine.

3. Calculează restul primit. Oriunde: la magazin, în restaurant – verifică fiecare bănuț. Este un semn al zgârceniei și al geloziei. Sau o dovadă că în viitor acest bărbat ar putea deveni posesiv, dominant.

4. Râzând, dă capul pe spate. Sau râde agresiv la cele mai mici gafe făcute de alții. Este un semn că nu se poate controla, mereu se va folosi de alții în avantajul său.

5. El vrea totul și imediat. Nu are un plan bine pus la punct, o strategie, câteva soluții pentru viitor. Trăiește instabil și de cele mai multe ori se lasă dus de valul emoțiilor.

Ai grijă cine este alături se tine.