Dacă îți ascunzi sentimentele, dacă îţi este frică de ele, degeaba le trăiești

Dacă iubești, spune. Dacă nu vrei pe cineva alături, spune. Dacă ți-e dor, spune. Dacă ți-e indiferent, spune. Mereu să spui ceea ce simți.

Dragostea sau ura sunt emoții prea puternice pentru a le putea ține în secret. Lipsa sau existența lor pot uni destine sau le pot distruge și atunci e potrivit să știi la timp ce să te aștepți de la omul de alături.

Sau pur și simplu să înțelegi cine te merită și pe cine meriți.

Dacă ți-e frică să recunoști, nu uita că peste ani vei regreta că nu ai făcut asta la timp. Dacă ți-e incomod să dai de înțeles că ți-e antipatic cineva, trebuie să înțelegi că așa te simți tu prost și-l faci și pe el să trăiască în minciună.

Firește, nu o faci așa ca să rănești și nu o faci așa ca să distrugi alte destine. Îți asumi cuvintele și îți asumi consecințele, fiind sigur că așa e cel mai bine.

Sunt sentimente care există doar pentru acea clipă, cum sunt clipe care se pot trăi doar atunci și niciodată în altă zi. Sărută la timp. Spune „te iubesc” la timp, recunoaște că nu mai iubești la timp, îmbrățișează la timp.

Dă-ți timp ție și dă-i timp lui să vă apropiați sau invers, să aveți încă o șansă pentru a vă găsi jumătatea. Dar mereu iubiți sincer, simțiți cu adevărat, trăiți cu intensitate, implicați-vă cu încredere.

Atunci dragostea va veni mai frumoasă și mai puternică ca niciodată. Atunci va fi posibil ca peste ani, el să te țină de mână și în jurul vostru să alerge fericiți ai voștri copii.

De Vorbă cu Tine