„Dacă nu poți să-ți faci femeia fericită – nu încurca pe altul!”

Dacă tot ce contează pentru tine e libertatea ta trăită între două nopți petrecute în doi, nu fi cu ea. Îi vei răni sufletul și o vei face să sufere.

Dacă ești un indiferent, un om rece căruia nu-i pasă că ea poate avea și momente mai dificile, că uneori are nevoie de sfatul sau de părerea ta, nu fi cu ea. Ea se va izola în lumea ei și va ajunge o femeie nefericită.

Dacă ajungi acasă și tot ce poți să faci e să te arunci pe canapea cu o bere în mână, nu fi cu ea. O vei provoca să-ți răspundă la fel. Să nu-i pese de tine.

Dacă ai uitat de zilele voastre, ai uitat să-i dai o floare sau pur și simplu să-i spui cât este de frumoasă, nu fi cu ea. Fii cu tăcerea și cu nepăsarea ta. Pe ea las-o să fie fericită.

Dacă crezi că nu vă potriviți, că nu e omul tău, că are defecte prea multe și că tu ești unic, nu fi cu ea. Nu încurca pe altul să o iubească mult, să o accepte cu tot cu defecte și să-i spună că e unica lui.

Dacă nu poți să-ți faci femeia fericită – nu încurca pe altul! (Gerard Butler)

Însă dacă o iubești, dacă și ea te iubește, dacă sunteți fericiți în doi – luptă pentru fericirea ta, păstrează fiecare moment frumos, prețuiește fiecare sărut și fiecare îmbrățișare, ai grijă de ea!