Important nu este unde ești tu, dar cu cine ești tu. Ține minte asta!

Vei fi pe malul unei mări, admirând un apus de soare. Vei călători în toată lumea. Te vei bucura de prima vizită în ţara visurilor tale sau îţi vei servi ceaiul în bucătărie. Cât vei face toate aceste lucruri, vei fi singură sau lângă cineva. Singură, vei trăi un moment. În doi, vei trăi cât o viață.

Nu contează unde te afli, dar lângă cine. Nu contează când faci o nebunie, dar cu cine o faci. Oamenii sunt mai importanți decât momentele. Ei pot transforma o simplă şi banală întâmplare într-un moment pe care îl poți ține minte o viață și tot ei pot transforma în nimic o călătorie frumoasă.

Una e să guşti din imensitatea acestei lumi alături de necunoscuți și alta e să o faci lângă omul iubit. Nu vârsta schimbă senzaţia pe care o trăieşti la un moment dat, dar prezența sau absenţa cuiva.

Veți călători în doi și veți avea amintiri pentru toată viața. Veți bea ceaiul în bucătărie și vă veți povesti de toate. Veți aștepta lângă semafor și veți glumi. Veți fi acasă și veți trăi nebunia voastră. Sau liniștea.

Da, pentru fericire îţi eşti suficientă. Ai tot dreptul să călătoreşti în toată lumea cu geanta în spate, descoperind şi descoperindu-te. Eşti liberă să fii singură sau cu cineva. Totuşi, suntem prin definiţie oameni, care au nevoia să cunoască acel ataşament unic, alături de alţi oameni.

Pentru că în doi totul se trăiește de o mie de ori mai intens. Pentru că în doi lumea e mai frumoasă.

De Vorbă cu Tine