7 trăsături ale femeii, pe care un bărbat nu o poate uita

El nu o va putea uita, o va păstra în inimă pentru totdeauna, își va aminti cu drag de felul ei de a fi, de toate acele experiențe trăite împreună, de energia ei creatoare. El își va da seama cât de unic și bun este sufletul acestei femei.

Ea îl va provoca să fie mai bun, mai conștient, mai asumat. Îl va convinge că există iubire și există sinceritate, există atât de multe motive să vrea să construiască. Poate că vor rămâne împreună sau poate nu, dar el nu va uita femeia cu aceste trăsături.

Nu va uita femeia bună la inimă. Ea a venit cu deschidere alături de el, i-a vorbit despre curajul de a fi sincer de fiecare dată, i-a demonstrat că poți reuși fără a purta măști false, poți atrage alți oameni corecți aproape, fără a te schimba.

Ea nu caută să demonstreze că are de fiecare dată dreptate, refuză să bârfească despre alți oameni, să intrepreteze poveștile lor, să convingă atunci când știe că sunt și alte abordări, alte răspunsuri. Alege să empatizeze, trezint admirația în ochii lui.

Nu va uita femeia care iubește viața. Iubește această clipă, să descopere noi oameni, să se conecteze emoțional cu alte povești, să guste din fiecare experiență cu încredere. Ea trăiește momentul, zâmbește celor din jur, îi pasă.

Ea l-a convins să vadă lucrurile cu alți ochi, să lase deoparte frustrările sau durerea și să vină în fața provocărilor cu încredere. Ea l-a motivat să se apropie de inima ei, să caute motive de bucurie în orice situație, să nu cedeze.

Nu va uita femeia înțeleaptă

Stând de vorbă cu ea, a înțeles cât de corecte și frumoase îi sunt cuvintele, cât de înțelepte îi sunt răspunsurile. Ea nu caută să domine o conversație, să-și impună părerea, să pună presiune pe omul de alături.

Nu va uita femeia plină de încredere. Ea crede în visurile sale, în drumul său, în tot ceea ce face. Nu va înceta o clipă să evolueze, să-și demonstreze că are rost, să treacă cu capul sus peste greutăți, să accepte provocarea vieții.

Nu va uita femeia pasională. Ea trăiește omul de alături, acceptă acest joc frumos al iubirii, este fericită pentru fiecare experiență trăită în doi. Ea l-a învățat să pună pasiune în toate, să descopere o altă latură a apropierii.

Nu va uita femeia devotată și sinceră. Ea urăște minciuna, preferă adevărul decât toate iluziile false. Ea poate iubi total, refuză să se prefacă, să flirteze cu altcineva, să joace roluri egoiste. Ea l-a convins să fie la fel de sincer și fidel.

Nu va uita femeia gingașă. Ea îl îmbrățișează și el uită de toate greutățile. Ea îi vorbește sincer și el își permite să fie sensibil, slab. Ea îl surprinde prin felul său de a fi, are un suflet frumos, este feminină și iubitoare.

El nu o va uita, pentru că toate lucrurile frumoase din suflet i se datorează ei. El nu o va uita, pentru că are atât de multe motive să fie recunoscător, iubitor, sincer și bun.

© De Vorbă cu Tine