Ce trebuie să-i spui unui bărbat, ca să-l cucerești pentru totdeauna: sfatul unui psiholog

Uneori, femeile vor să afle răspuns la o întrebare importantă: poți să atragi bărbatul iubit, spunând doar câtev cuvinte? Poți să rămâi aleasa lui pentru toată viața? Care este secretul unei vieți în doi fericite?

Dragi femei, să știți că acest lucru este posibil. Mai mult decât atât, nu este nevoie de un efort considerabil pentru a cuceri un bărbat bun. Însă vă rog să țineți cont de un detaliu important: în psihologie nu veți găsi o versiunea care vă garantează succesul.

Poate că, atunci când rămâneți autentice, când reușiți să păstrați naturalețea, când faceți totul cu multă sinceritate, reușiți să obțineți exact ceea ce vă doriți, să apropia un om pentru care cuvintele și declarațiile contează mult.

Apropo, legat de cuvinte. Dacă vrei să cucerești omul de lângă tine, încearcă să folosești câteva expresii speciale. Acestea sunt: „Mă simt atât de bine cu tine”, „Mă simt împlinită când sunt lângă tine”, „Mă simt bine să fiu iubita ta”.

Știți ce efect uimitor vor avea aceste cuvinte pentru un bărbat? Dacă o femeie îi spune aceste lucruri omului ei, îi transmite că este cea mai fericită alături de el. Pentru un bărbat, este echivalent cu ca o percepe pe această femeie drept cea mai specială, unica lui.

Cunoaștem faptul că pentru bărbați contează foarte mult fidelitatea femeii. Dacă vor fi trădați, ei riscă să își piardă sinele, să devină slabi, să nu mai creadă în iubire și în relații, să dezvolte impresii eronate despre iubire.

Altceva este când fidelitatea e confirmată

Dacă o femeie vine alături de bărbat și îi spune aceste cuvinte, ea îi dă de înțeles că totul este în regulă, ea nu îl va trăda, pentru ea el este cel mai important bărbat. Înseamnă că între ei lucrurile se întâmplă corect, acest bărbat face totul așa cum trebuie.

El este sigur că nu va avea parte de surprize din partea femeii. El este un partener respectat, un bărbat adevărat. El se simte un om împlinit, totul pentru că femeia de alături are încredere în el, este atât de specială, este unica lui.

Să nu credeți că declarația femeii înseamnă o acceptare a dominării bărbatului. Nu e vorba despre asta. Nici nu e vorba despre idealizarea lucrurilor. Într-o relație vor fi tot felul de momente, purtarea măștilor doar va distruge totul.

Contează ca femeia să vorbească despre emoțiile ei, despre lucrurile care o îngrijorează, despre problemele pe care le are. Anume că acest fel de a fi foarte deschis este în avantajul bărbatului. El va ști cum și când trebuie să intervină, ca să păstreze statutul de bărbat bun.

Femeia are nevoie să se simtă în siguranță alături de un bărbat, dar același lucru îl dorește și un bărbat. Spunând aceste cuvinte magice, se întâmplă un efect cu avantaj dublu. Femeia spune că este alături, că susține, că se simte bine, pentru că asta simte.

Iar bărbatul aude de la femeie că totul este în regulă și se simte la fel de bine. Este foarte important să existe o comunicare deschisă, despre orice, chiar și despre lucruri care sunt mai neplăcute.

Dar, dincolo de toate, trebuie să-i transmiți omului de alături un mesaj important. ești în siguranță alături de el, te simți bine în compania lui, totul este în regulă.

Psiholog Pavel Zîngmatovici

Sursa :