Ce trebuie să-i spui unui bărbat, ca să-l cucerești pentru totdeauna: sfatul unui psiholog

De multe ori femeile se întreabă dacă este posibil să îți cucerești partenerul doar cu ajutorul câtorva cuvinte. Poți fi întotdeauna atrăgătoare pentru bărbatul iubit?

Cu siguranță este posibil acest lucru! Dragi femei, vă voi dezvălui un secret.

Dar, mai întâi, un avertisment. Din păcate, în psihologie nu există variante garantate, doar cele probabile. Luați în considerare acest lucru.

Pentru a-ți cuceri partenerul, trebuie să îi spui constant niște cuvinte ”magice”. Aceste cuvinte sunt: ”Mă simt bine cu tine”, ”Mă simt împlinită alături de tine”.

Dacă femeia îi spune unui bărbat că este fericită alături de el, acesta o va percepe ca cea mai frumoasă femeie din viața lui.

Cum funcționează acest fenomen? Ei bine, nu există o cercetare consistentă la acest subiect. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că pentru bărbați este extrem de importantă loialitatea unei femei. Interesant este faptul că aceasta este mai importantă decât loialitatea bărbatului față de femeie.

Dacă o femeie, fără reținere, spune că îi este bine alături de un bărbat, ea îi oferă acestuia un semnal, care s-ar traduce ”Eu îți sunt fidelă, totul este bine la noi”. Acest lucru înseamnă că bărbatul face totul corect.

Pe o astfel de femeie, un bărbat o percepe ca pe una dorită și minunată, într-un sens mai larg.

Ea – o femeie atât de frumoasă și fermecătoare – se simte bine cu el! Înseamnă că el este un partener de invidiat, este un bărbat adevărat. Iar acest sentiment plăcut de autoîmplinire se datorează ei, iar datorită acestui sentiment ea este și mai frumoasă și așa mai departe.

Cele spuse mai sus nu trebuie înțelese ca o supunere a femeiîn fața bărbatului. Nu, nu și încă o dată nu. Am  spus și o mai repet – într-o relație nu poți să te simți doar confortabilă pentru partener. Aceasta este mai degrabă o modalitate de a ruina o relație.

Este important ca o femeie să vorbească depre cât de fericită este în relație, dar să nu tacă despre problemele și tensiunile din relație. Mai mult decât atât, dacă ea va putea vorbi fără constrângeri depre problemele din relație, ea îi va face o favoare bărbatului.

Atât femeile, cât și bărbații, au nevoie de același lucru – să se simtă în siguranță în relație. De aceea, cuvintele ca ”voi înțelege” sau ”îți voi fi alături” sunt atât de importante.

Concluzia este că o femeie trebuie să îi spună bărbatului cât de bine se simte cu el, dar să nu nege conflictele, ci să le discute deschis și să le rezolve. În acest mod, ea va deveni femeia de vis.

Psiholog Pavel Zîngmatovici

Sursa :