Ca visurile să se împlinească, pur și simplu trebuie să ai alături un magician care să te iubească și nu un povestitor cu gură mare

Visurile sunt parte din noi. Visurile ne determină starea de bine sau de nemulțumire. Visurile ne fac să trecem dincolo de limite. Și doar visurile trăite în doi au capacitatea să unească două lumi diferite. Ceea ce contează e lângă cine le trăiești. Ca visurile să se împlinească, trebuie să ai alături un om care înțelege clar de unde pornește și unde vrea să ajungă, fiind alături de tine. Trebuie să ai un om care dorește să construiasă alături de tine. Care vrea ca visurile să ajungă realitate.

Nu ai cum să reușești să ajungi undeva dacă alături de tine e doar cineva care vrea mai mult să îți testeze visurile decât să te ajute să le împlinești. Nu ai cum să fii fericită dacă bărbatul care ți-e drag caută mai mult să-ți vorbească despre cât de bine e alături de el decât să te facă să te simți bine. Nu are cum să fiți voi pereche, dacă celălalt speră să fie împlinit din fericirea ta. Ca dorințele, gândurile, planurile de viitor și toate visurile să se împlinească, trebuie să gândiți la fel și să doriți aceleași lucruri.

Trebuie să ai pe cineva care să te iubească cu adevărat. Pentru că numai din dragoste ai ocazia să treci dincolo de egoisme și neînțelegeri și numai iubind poți să fii împlinit peste ani. Restul e indiferența celor nepricepuți și reticența celor care povestesc și povestesc și nu demonstrează nimic. Fericirea și dragostea se trăiește în doi, iar alături trebuie să fie un om corect și capabil să te facă să vrei să păstrezi această dragoste.

Ca visurile să se împlinească, pur și simplu trebuie să ai alături un magician care să te iubească și nu un povestitor cu gură mare. – citat cu autor anonim.

Foto: donne.co