„Dacă o femeie se poartă ca un copil alături de un bărbat, ea e fericită!”

Ce o face pe femeie fericită? Banii? Statutul? Zecile de țoale aruncate în garderobă? Sau convingerea că se simte în siguranță, că alături de ea este un om potrivit și că împreună pot construi o relație fără constrângeri. Totul devine mult mai simplu când se iubește simplu și când se trăiește simplu. Pentru că ea, femeia, singură poate fi o sursă de fericire.

Femeia căreia nu-i este teamă de viitor și care își aduce aminte de trecut doar prin prisma unei lecții, care trăiește cu prezentul și iubește prezentul, pentru că aici e jumătatea ei și toate momentele de liniște și nebunie, este o femeie fericită.

Femeia care nu are griji alături de bărbatul ei, pentru că știe că el va fi acolo, cald și bun și vor rezolva împreună orice neînțelegere, este o femeie fericită.

Femeia care trăiește fericirea celuilalt și se bucură de fiecare moment avut împreună, care nu așteaptă momente mai bune, dar le construieşte de mână cu omul drag, este o femeie fericită.

Femeia care zâmbește sincer, care uită de reguli și superstiții, care se bucură de la nimicuri pentru că nimicurile astea vin din partea lui… femeia căreia nu îi este teamă că într-o zi toate astea ar putea fi o amintire, este o femeie fericită.

Femeia care știe să transforme nebuniile în plăcere, să caute surse de inspirație din orice, care se lasă cucerită, este o femeie fericită.

Femeia care are alături un braț sigur, o îmbrățișare caldă, un cuvânt spus la timp, care poate privi un desen animat sau să se joace de-ascunselea fără a-i fi teamă că el va reproșa, care adoră ghidușiile făcute în doi și copilărismele trăite împreună, este o femeie fericită.

Femeia care poate da dovadă de maturitate în momente corespunzătoare, dar care în același timp nu-și complică viața cu reproșuri și supărări în plus, este o femeie fericită.

De Vorbă cu Tine

Dacă o femeie se poartă ca un copil alături de un bărbat, ea e fericită. – citat cu autor anonim