„Tu vei fi regină. Eu o simplă fată. Tu vei fi mama copiilor lui. Eu o amantă de ocazie”

„Nu te supăra pe mine, nici răul să nu mi-l doresti.

Nu-ți pune prea multe întrebări. Nici nu căuta să te răzbuni. Nu mă privi cu dispreţ.

Nu fi invidioasă pe mine si nici nu căuta reţete pentru a fi mai tânără. Nu-mi dori răul.

Nici să nu plângi, să nu te subestimezi când el îsi întoarce privirea spre mine admirându-mă. Nu -i umbla prin mesaje cu scopul de a afla dacă mi-a scris.

Nici nu te învinovăti pentru faptul că mă invită la o cafea ascuzând verigheta în buzunar.

Să nu te simți ca o jucărie de care s-a plictisit. Şterge-ţi lacrima, privește-te în oglindă, vei vedea că tu esti mai frumoasă ca mine. Ai o frumuseţe sclipitoare.

Frumuseţe de femeie, nu de fetiţă. O fată e frumoasă, are sânii rotunzi, prin ei nu a curs mâncarea pruncului său.

Are abdomen plat, nu a simţit mişcările unui pui de om. Are ten fără riduri, nu a trecut prin ierni cu ger şi toamne ploioase.Nu a avut nopţi nedormite.

Tu te-ai dăruit trup și suflet. I-ai dăruit iubitului tău cei mai frumoși ani, ce ai avut tu mai de preţ. Te rog, să nu regreţi pentru simplu fapt că mă curtează. El nu vrea nimic altceva decât să mă aibă la el în pat o noapte sau poate două, nu contează. E bărbat, e mascul, mereu va dori ceva nou, dar te va iubi pe tine. Mie îmi va cumpăra flori şi multe altele ca o răsplată că i-am dăruit corpul. Ţie îti va dărui flori pentru că tu ai fost mereu lângă el, chiar si acum când e ursuz si are peri cărunţi.

Tu vei fi regină. Eu o simplă fată. Tu vei fi mama copiilor lui. Tu vei fi soţia si iubita lui. Tu vei fi totul. Eu nimic.

Și cum crezi, conştienzând toate acestea mă voi aventura în acest joc mârşav? Nu! Îi voi zâmbi când mă va privi salivând, dar nu-i voi răspunde la avansurile sale. Nu -mi voi da corpul pentru câteva ţoale sau călătorii în ţări exotice.

Nu voi călca pragul casei tale, nu mă voi culca in patul tău. Nu voi exista în viaţa voastră. Nu -l voi ţine de mâna, nici nu mă va săruta. Nu voi fi niciodată amanta lui, o femeie de schimb. Nu aş fi fericită ştiind că în umbra mea tu esti nefericită.

Zâmbește și mergi cu capul sus. Eu îl voi respinge si voi rămâne o trecătoare. O fată ce nu-i va şti numele, nici adresa. Voi fi doar un om ce îşi trăieşte viaţa frumos.”

p.s.: Amantele trebuie să înțeleagă că într-o bună zi vor fi şi ele trădate. Fetelor, fugiţi de bărbaţii casătoriţi, nu vă minţiţi. Nu provocaţi durere unei femei ce i-a dăruit totul! Fiţi corecte!