Doar un bărbat îndrăgostit și asumat va face aceste lucruri pentru tine

Când în inima lui există multă iubire și recunoștință, când îți vrea binele și caută mai mult decât o aventură, când se conectează emoțional și lasă loc pentru sinceritate, știi că totul are rost, știi că acest bărbat și-a asumat relația și emoția.

Atunci gesturile frumoase sunt firești, liniștea din suflet devine o normalitate, dorința de a construi alături de tine este o alegere conștientă. El demonstrează, luptă pentru voi, acționează și face tot posibilul să fiți bine.

Nu are nevoie de dovezi in plus, pentru a fi lângă tine. Nu are interese ascunse, nu poartă măști din interes, nu se îndepărtează în momente complicate. Îi este ușor să caute soluții, să ofere o perspectivă clară, să respecte și să aprecieze.

Este de fiecare dată sincer, nu are ce să ascundă de tine, nici nu vrea să interpreteze realitatea. Te acceptă așa cum ești, nu vrea să renunți la propria ta lume de dragul lui, nu are așteptări exagerate, nu vine cu pretenții inutile.

Își deschide sufletul, îți vorbește cu încredere despre trecut și visuri, alege de fiecare dată comunicarea și siguranța. Știi că nu te va trăda vreodată, știi că poți să te conectezi emoțional, ești convinsă că lângă el vei găsi liniștea.

Nu fuge după tine, trăind obsesii. Este matur emoțional, gata să reacționeze demn în fața provocărilor, să răspundă la întrebări importante, să cedeze în situații dificile, să aleagă compromisul și să te surprindă în mod plăcut.

Renunță la egoism și orgoliu

Renunță la orice gând sau comportament toxic. Nu caută să controleze totul, să-ți impună anumite lucruri, să te amenințe că pleacă. Este conștient de valoarea unor discuții profunde, de importanța asumării și de greutatea unor gesturi.

Acționează mereu corect, nu ascunde nimic de tine, nu se refugiază în propria lume când îl provoci să facă ceva. În gesturile sale descoperi afecțiune și grijă, știi că îi pasă cu adevărat, știi că va găsi modalități să îndepărteze îndoielile dintre voi.

Nu se joacă cu tine, nu se te manipulează prin demonstrații ieftine și cuvinte false. Trece dincolo de superficial, te ascultă cu adevărat, vrea să te cunoască și te consideră o prioritate. Nu ești doar o emoție temporară sau o plăcere de moment.

Ești femeia care contează atât de mult pentru el, ești motivul pentru care a acceptat schimbarea și vrea să fie mai asumat, mai responsabil. Te iubește din toată inima, ține cont de realitate, de starea ta de bine, de liniștea ta interioară.

Vrea să fii bine, vrea să fii fericită lângă el, este recunoscător pentru tot. Are grijă de lumea voastră, te admiră cu adevărat, empatizează cu stările tale, este aproape când te simți prost, este lângă tine de fiecare dată când îi ceri ajutorul,

Vrea să construiască alături de tine, îți oferă atât de multe motive să iubești și să trăiești omul. Îmbrățișează această poveste, lasă loc pentru încredere și afecțiune, ai grijă de sufletul lui.

© De Vorbă cu Tine