Vei fi fericită doar cu omul alături de care poți să fii așa cum ești tu

În viață contează enorm ce fel de oameni te înconjoară. 

Dacă vei avea lângă tine persoane care mereu se vor victimiza și îți vor transmite emoții negative, starea ta de spirit va fi influențată într-un mod negativ. De asemenea, omul lângă care alegi să-ți petreci restul vieții te poate marca enorm. Dacă decizi să fii lângă un bărbat care te controlează, ai putea să devii dependentă de el și să nu mai ai propria viață.

Un bărbat care te subestimează va dezvolta în al tău interior complexe.

S-ar putea să te crezi mai puțin frumoasă sau nu te-ai crede capabilă să faci un anumit lucru. Din momentul în care te subestimezi începi să nu mai ai încredere în propriile forțe și nu mai contezi pe tine însăți. Descurajările te impun să lași mâinele în jos crezând că nu ești destul de bună.

Când cel de alături vrea să te schimbe există o mare probabilitate să te pierzi printre propriile gânduri și dorințe.

Totodată, vei simți disconfort atunci când vei fi însoțită de bărbatul pe cre îl iubești, pentru că vei aștepta să fii criticată și judecată.  Mereu vei încerca să-i faci pe plac, crezând că doar în așa mod va înețelege cât de mult ții la el.

Fericirea este relativă.

Ceea ce mă face fericită, ar putea să nu-ți trezească emoții pozitive. Însă există o excepție. Orice femeie se va simți fericită lângă bărbatul care poate fi așa cum este ea – copilă, emotivă, serioasă, blândă, descurajată, fericită, furioasă. Pe femei multe lucuri le deosebește, dar le apropie unul singur: fiecare femeie își dorește bărbatul lângă care să se simtă în siguranță și să fie sigură că orice provocare pe care o va avea de îndeplinit, va fi trecută cu brio, pentru că bărbatul iubit îi va fi alături.

Cu drag, Mary!