Toate întâlnirile noastre nu sunt întâmplătoare. Iată ce tipuri de oameni sunt trimiși de Univers

Nimeni nu apare în viața ta întâmplător.

Din clipa în care cunoști un om, trebuie să știi că ai ceva de oferit acestuia sau el are ceva să-ți ofere. Amintiri, momente frumoase, zâmbete sau lacrimi, binecuvântări sau pedepse. Nu contează cu ce rămâi. Contează ce înveți din prietenia sau relația pe care ai avut-o cu acel om. Atunci, când în jurul tău mai ai oameni care te fac să suferi, înseamnă că nu ai învățat unele lecții sau persiști în greșeli.

Fiecare om din viața ta nu e o coincidență.

Nimeni nu face parte din a ta viață dintr-o simplă greșeală. Fiecare om a apărut în calea ta, atunci când aveai nevoie de o lecție sau de o îmbrățișare. Nu trebuie să regreți că ai cunoscut pe cineva care ți-a provocat durere, fiindcă durerea te-a făcut puternică și te-a maturizat. Greutățile prin care ai trecut au clădit în tine încrederea și te-au  ajutat să prețuiești lucrurile mărunte. Toate au un sens.

Oamenii  trimiși de Univers.

Oamenii care-ți frâng inima. Acest tip de oameni te ridică pe cele mai frumoase culmi ale fericirii. Doar cu un scop: să te doboare la pământ. Îți pot provoca multă durere, dar îți oferă tot atât de multe lecții. Nu regreta pentru că i-ai cunoscut. Nimeni nu ar fi putut să te maturizeze așa cum au făcut-o ei.

Oamenii care rămân lângă tine pentru totdeauna. La acest subiect am o poveste reală a vecinilor mei. Erau împreună de foarte mulți ani. Nu s-au despărțit niciodată. Au trecut prin multe greutăți. Într-o bună zi vecinul a decedat, soția a suferit enorm. Zicea că fără el nu poate respira. Peste trei zile a decedat și ea. Pur și simplu s-a sufocat dormind. Astfel de relații sunt foarte puține și astfel de oameni sunt rari.

Oamenii trecători. Acești oameni vin în viața ca o încercare. Te pot schimba spre o direcție pozitivă, cât și spre una negativă. Nu stau mult lângă tine, dar când te părăsesc, ai senzația că au luat o parte din tine.

Oamenii care-ți sunt o lecție. Astfel de oameni vin deja pregătiți în a ta viață pentru a-ți oferi lecții de viață. Te pot învăța să te iubești și să te accepți cu toate calitățile și defectele pe care le ai. Îți arată cum să reziști în cele mai grele momente din viața ta. Acești oameni sunt ca o binecuvântare.

Oamenii cărora le oferi experiențe de viață. Astfel de oameni apar în viața ta pentru a lua ceva bun de la tine. De aceea, trebuie să fii  omul care își asumă fiecaare decizie luată, pentru că poți fi exemplul cuiva.

Cu drag, Mary!