O femeie acceptă un amant în viața ei pentru aceste 7 lucruri

Probabil, în momentele când o femeie alege să-și facă un amant, e mult prea târziu să mai salveze relația sau căsnicia. E mult prea târziu să mai fie în acea relație, să se mai dedice unei legături absente și să mai încerce să vadă dincolo de infinit, dacă ea nu vede nimic altceva decât sfârșitul.

Atunci când îi lipsește grija, atenția, iubirea, femeia va căuta pe altcineva să-i înțeleagă destinul și să-i citească povestea. Sau poate că în spatele acestui gest se află cu totul alte motive. O femeie acceptă un amant în viața ei pentru aceste 7 lucruri:

1. Iubire

Ea vrea atât de mult să se simtă iubită. Vrea să trăiască ceea ce i-a lipsit dintotdeauna în relație. Vrea să cunoacă din nou fiorii îndrăgostirii, ai atașării de un om. Firește, va cade în plasa propriilor emoții, dorind lucruri care nu îi aparțin.

2. Admirație

Vrea să știe că toate au un rost. Și ea contează pentru cineva, și ea ocupă un loc important în inima cuiva. Ea nu-i va cere amantului lucruri imposibile. Îi va cere să fie admirată pentru felul ei de a fi, pentru modul în care își deschide sufletul.

Bărbatul însă poate profita ușor de această stare. Se va preface interesat de acea femeie, îi va promite o mie de lucruri, doar să o păstreze alături. Ea va deveni victima sigură. Pentru câțiva stropi de emoție își va pierde curajul și demnitatea.

3. Să uite de realitate

Nu în zadar a decis să lase în umbră lumea în care trăiește și să se lase lase condusă de o iluzie. El va fi bărbatul căruia îi va cere să o facă să uite de realitatea dură în care încă mai rezistă de atâția ani. Va dori să se piardă printre emoții.

Amantului îi va cere să o facă să lase trecutul în urmă, să se detașeze de dependențe, de frici, de îndoieli și să simtă că merită și ea acel strop de iubire pe care o gustă femeile fericite. Doar că realitatea mereu va reveni, mai dură de fiecare dată.

4. Siguranță și grijă

Simte cum viața trece pe lângă ea, după atât de mult timp petrecut în suferință își dorește siguranță. A luptat pentru relație fără succes, acum vrea ca cineva să lupte pentru ea. Vrea să știe că există un bărbat în viața ei căruia îi pasă.

Vrea să nu își mai complice atât de mult viața, deși nu alege calea corectă. Acum, după ce a suportat indiferența celui de alături, puțin îi pasă ce va spune lumea, care va fi deznodământul. Ea vrea să-și culce capul la pieptul acelui bărbat și să uite de toate.

5. Să regăsească dorința de a iubi

Alături de amant femeia își dorește să poată visa cu ochii deschiși. Să simtă cum pasiunea, dorința și dragostea se pot împleti într-un singur sentiment. Ea va deveni femeia încrezătoare, sigură de propriile sale puteri. Va simți din nou acea senzație că poate cuceri lumea.

6. Să se piardă în brațele lui

Va căuta pur și simplu să se piardă în brațele lui. Să o strângă tare de tot în brațe până nu mai rămâne decât dorul, iubirea, pasiunea și dorința. Să caute împreună dragostea, pierduți în Univers. Să uite durerea, neîmplinirea, acea viață tristă.

7. Speranță

Așa cum speranța moare ultima, femeia încă mai speră că există iubire pe pământ, pe care și ea să o cunoască. De aceea ea va căuta această alternativă, care îi va aduce o iluzie frumoasă.

Doar că iluzia nu va salva un suflet rătăcit. Este nevoie de clarificarea lucrurilor în viața reală. Dacă simte că nu mai vrea să continue relația, comunicarea sinceră ar putea rezolva totul.

© De Vorbă cu Tine