Nu mă lăsa să fiu puternică, dragul meu. Fă-mă caldă, vie, nebună după tine, dar nu puternică. Atunci ai putea să nu mă recunoști, să nu mă mai iubești

Nu mă lăsa să fiu puternică, dragul meu. 

Am fost suficient de puternică când am lăsat un trecut în urmă. Am fost puternică când am promis să uit câtor oameni nepotriviți mi-am oferit inima. Am fost puternică când am cedat. Acum nu mai vrei să decid doar eu, nu mai vreau să simt pentru doi, să lupt de parcă alături de mine nu ar fi un bărbat. Acum vreau să trăiesc dragostea în doi. Vreau liniște. Vreau fericire. Vreau brațele tale.

Nu mă lăsa să fiu puternică. 

Vreau să fiu femeia ta, doamna ta, micuța ta, dar nu cea care să-ți spună de fiecare dată că nu te implici, că nu ai încredere, că nu iubești. Asta deja nu e relație, e amăgire. Iar eu am fost mințită prea mult. Nu mai vreau să trăiesc iluzia unei povești de dragoste cu final pregătit din timp. Vreau să simt alături de tine nebunia unui moment. Vreau să știu că vei fi mereu acolo, alături, atunci când voi avea nevoie. Sunt femeie și vreau susținerea ta.

Nu mă lăsa să fiu puternică. 

Fă-mă să te iubesc azi și mâine și pentru totdeauna. Fă-mă să-mi doresc mereu sărutarea ta.  Fă-mă să te ascult. Atunci te voi iubi și mai mult. Te voi respecta și mai mult. Te voi asculta fiind omul meu de încredere. Nu mă lăsa să fiu puternică, eu deja sunt.

Nu mă lăsa să fiu puternică, dragul meu. Fă-mă caldă, vie, nebună după tine, dar nu puternică. Atunci ai putea să nu mă recunoști, să nu mă mai iubești!

Foto: ionwedding.com