Cum să recunoști un bărbat care nu știe să respecte o femeie

Fără respect, orice altă intenție își pierde sensul. Dacă auzi din partea partenerului aceste fraze, gândește-te dacă în relația ta totul este bine.

1. „Eu câștig bani, tu ce faci?” Ea poate că lucrează sau poate că e acasă cu copiii. Pentru el nu contează, îi reproșează constant acest lucru. Pentru el, a sta acasă cu copii este o mare prostie.

2. „Ești o ființă slabă”. Orice încercare de a minimiza rolul femeii este o insultă în adresa ei. Bărbații care spun asta le place să umilească femeile și prin asta își demonstrează lipsa de inteligență.

3. „Nu avem nevoie de asta”. Devalorizarea clasică a dorințelor altora: felul în care omul de alături nu vrea să lucreze pentru a-și îmbunătăți viața.

4. „Din nou emoțiile tale stupide”

Când o femeie este nemulțumita de ceva, barbatul crede că emoțiile ei sunt inutile. Însă orice om are aceste izbucniri de furie, în legătură cu cele mai banale lucruri. Respectrul reciproc este esențial în acest caz.

5. „E vina ta!” Una dintre cele mai triste fraze pe care le poate spune un bărbat. Anume asemenea expresii transferă responsabilitatea de pe umerii lui: el nu vrea să-și recunoască emoțiile și dă vina pe femeie.

6. „Toate femeile sunt manipulatoare”. De regulă, bărbații spun asta cu amărăciune în glas și afirmă că sunt naivi, sunt înșelați.

7. „Nu-ți place, caută-ți altul!” Această frază doar vine să confirme că bărbatul nu se va schimba. Dacă o femei nu are nevoie de unul ca el, să-l lase să plece. De regulă, este sfârșitul unei relații.