Nu căutați dragostea, căutați omul care vă va aduce fericire. Mai devreme sau mai târziu fericirea asta se va transforma în dragoste

Nu goana după dragoste te face să o găsești. Pentru că la finalul acelei căutări nu vei da de dragoste, dar de tine obosit. Durata unei relații sau numărul lor nu sunt exemple reușite de dragoste. Pornind să trăiești pe secunde și pe parteneri, vei iubi, vei suferi și vei fi dezamăgită. Pentru că înainte de dragoste, trebuie să găsești omul care te va face să iubești sincer, fără obligații și regrete. Trebuie să cauți omul care te va face fericită.

La început fericirea te face să iubești mai mult, abia apoi ajungi să fii fericită din dragoste. Omul care îți aduce în fiecare zi zâmbetul pe buze e diferit de restul, deci are mult mai multe șanse să-l placi. Iar de la senzația de plăcere la cea de atașament nu e cale lungă.  Te îndrăgostești, pentru că asta îți dictează inima. Iar inima e fericită alături de el.

Nu încerca să cauți dagostea în forma ei pură, pentru că nu o vei găsi imediat. Cauți senzații pozitive, cauți stări de apartenență, cauți fericire care să se potrivească cu fericirea altuia. Dacă te simți bine lângă cineva, dacă vrei și ziua de mâine să o petreceți în doi, dacă ai motive să oferi îmbrățișarea și sărutul tău fără obligații, atunci ești fericită. Iar dacă ești fericită, ești gata și să iubești. Nu căuta dragostea, creeaz-o.

Nu căutați dragostea, căutați omul care vă va aduce fericire. Mai devreme sau mai târziu fericirea asta se va transforma în dragoste. – citat cu autor anonim 

Foto: ionwedding.com