fb

Magia ochilor verzi. Iată calitățile incredibile ale oamenilor cu asemenea ochi

Oamenii cu ochi verzi mereu au fost considerați deosebiți. Astăzi, peroanele cu ochii verzi sunt cele mai rar întâlnite, alcătuind doar 2% din toată populația de pe glob.

Statistic, culoarea verde a ochilor este atât de rar întâlnită, din motiv că în trecut inchiziția a ucis mii de femei, considerate vrăjitoarea din cauza ochilor verzi.

Istoricii au ajuns la concluzia că majoritatea femeilor erau arse pe rug înainte de a fi avut posibilitatea să aibă copii, pentru că bărbații evitau relația cu ele din frica de a fi blestemați.

Culoarea verde a ochilor are o influență semnificativă asupra caracterului. Aceste persoane creează o imagine calmă în exterior, însă în interior experimentează o gamă vastă de emoții. Ele sunt foarte sensibile și empatice, de aceea orice sentiment va fi trăit foarte intens.

Oamenii cu ochi verzi sunt niște ascultători foarte buni. Ei știu să îți ofere sprijinul necesar. Această calitate îi face niște prieteni extraordinari.

Ei vor fi în stare să se sacrifice de dragul altei persoane. Sunt mai dispuși să ofere, decât să ceară. De asemenea, sunt extrem de loiali, de aceea trădarea îi va afecta extrem de mult.

Într-o relație, peroanele cu ochi verzi sunt niște parteneri de excepție. Femeile vor fi niște iubite foarte tandre și atente față de nevoile partenerului, iar bărbații vor fi în stare să depășească cele mai mari obstacole pentru a salva relația. Ambii vor fi niște parteneri sensibili și părinți afectuoși.

În domeniul sănătății, oamenii cu acestă culoarea a ochilor, din cauza insuficienței de melanină, vor fi expuși bolilor sistemului nervos și a celui digestiv. Le este specifică instabilitate emoțională, astfel încât dispoziția li se pate schimba de câteva ori în decursul la o zi.

Culoarea verde se întâlnește extrem de rar printre asiatici și locuitorii Americii de Sud. Cei mai mulți reprezentanți ai acestei culori se află în Islanda și Turcia.

Source :

greatpicture