Magia ochilor verzi. Iată calitățile incredibile ale oamenilor cu asemenea ochi

Oamenii cu ochii verzi sunt cu adevărat speciali. Ei se evidențiază de fiecare dată prin felul lor de a fi, prin anumite trăsături care pot cuceri pe oricine. În primul rând, culoarea ochilor are un impact direct asupra caracterului.

Această culoare este rar întâlnită. O explicație ar fi trecutul istoric, atunci când pe vremea Inchiziției femeile care aveau ochii verzi erau ucise, fiind considerată vrăjitoare. În acest context, bărbații evitau să inițieze relații cu aceste femei, de teamă să nu fie blestemați.

Persoanele cu ochii verzi pot părea foarte calme la exterior, însă în interior se întâmplă furtuni emoționale. De obicei sunt foarte sensibile, pot trăi mult mai intens o emoție, vor suferi mai mult în urma unei despărțiri.

Sunt persoane extrem de empatice, gata de fiecare dată să înțeleagă omul de alături, să-i asculte povestea. Vor trece dincolo de superficial și de aparențe, vor încerca să descopere omul așa cum este el, iar dacă sunt capabile, să ajute.

Oamenii cu ochii verzi au cele mai bune sfaturi. Mereu vor ști ce să spună, ca să liniștească un suflet zbuciumat. Iată de ce pot deveni ce mai apropiați și speciali prieteni. Ei pot ști dintr-o privire ce se întâmplă în sufletul omului.

Ei vor fi gata să împartă ce au mai bun cu omul de alături. Într-o relație, pentru ei este foarte importantă fidelitatea. Vor fi cei mai de încredere parteneri și vor suferi foarte mult, dacă vor fi înșelați de omul pe care îl iunesc.

Vor oferi mai mult decât vor cere

Așa este regula lor, să ofere din iubirea lor celor dragi și în mod special omului iubit. Vor fi dispuși să meargă la sacrificiu, de multe ori fiind răniți emoțional. Însă nu se vor putea opri să fie în continuare empatici și iubitori.

Femeile cu ochii verzi se remarcă prin tandrețea și gingășia lor. Ele pot aduce liniștea și bucuria în casă, sunt foarte atente la nevoile partenerului. Dacă partenerul a trădat, sunt dispuse să ierte, sau să-și asume vina.

Bărbații cu ochii verzi sunt gata de orice, de dragul unei relații. Sunt afectuoși și buni la inimă, însă nu cu oricine. Este important ca femeia de alături să le demonstreze că merită iubirea lor, în caz contrar riscă să se detașeze emoțional.

Oamenii cu ochii verzi sunt predispuși să sufere de boli ale sistemului digestiv sau ale celui nervos. Motivul ar putea fi insuficiența de melanină. Trebuie să fie foarte atenți la comportamentul lor, să nu cadă în extreme.

Riscă să devină instabili emoțional, din cauza sensibilității lor extrem de puternice. Au capacitatea de a-și schimba dispoziția de câteva ori pe zi, din acest motiv persoana de alături trebuie să fie răbdătoare cu ei.

Dar, odată ce obții încrederea acestor oameni, vei descoperi un suflet bun la inimă, corect și iubitor, care va face orice de dragul persoanei iubite.

Sursa :