Lucrurile care îl fac pe un bărbat să se atașeze emoțional de o femeie și să nu o lase să plece

Un bărbat caută la fel de mult să descopere sufletul femeii, să treacă dincolo de aventură, să construiască alături de ea. Firește, uneori îi va fi greu să se deschidă emoțional, uneori va avea rezerve în a se exterioriza fără rezerve.

Va avea motivele lui: un trecut în care a suferit, o femeie care l-a dezamăgit, felul în care vede o relație și rolul de partener, propria sa transformare. Însă vor fi lucruri și emoții care îl vor convinge că, de data aceasta, totul are rost.

Sinceritatea femeii

Alături de femeia corectă și sinceră, iubitoare de adevăr, el va dori să fie la fel de sincer. Va fi cucerit de sufletul ei bun, de felul în care ea va căuta să-l descopere, să-l cunoască, să-l înțeleagă. Va ști că din acest schimb de energie se pot întâmpla doar lucruri frumoase.

A simțit pe propria piele ce înseamnă minciuna și trădarea, acele experiențe urâte din trecut l-au motivat și mai mult să admire și să respecte femeia care nu are interese ascunse, nu vrea să se folosească de el, nu se preface.

Energia femeii

Ea trăiește frumos viața, se bucură de fiecare experiență, trece peste provocări cu demnitate și înfruntă cu încredere obstacolele. Ea transmite și omului de alături această energie pozitivă, această dorință de a gusta din nebunia vieții.

La un moment dat, el își va imagina o viață în doi, apoi va dori să rămână aproape pentru totdeauna, apoi va căuta să păstreze ceea ce construiește alături de femeia iubită.

Bunătatea femeii

Ea are un suflet atât de bun, ea vrea să facă această lume puțin mai bună, ea ajută și înțelege, este empatică și conștientă de frumusețea acestei vieți. Ea refuză să bârfească, să jignească, să umilească, să vorbească despre cineva fără a cunoaște omul.

El va fi recunoscător Universului pentru că a întâlnit această femeie, ea îl va ajuta cu blândețe să-și vindece rănile emoționale, să îmbrățișeze această poveste, să fie la rândul său empatic și conștient, să vrea mai mult de la relație.

Înțelepciunea femeii

El va iubi atât de mult acele conversații nocturne, despre toate lucrurile care contează. Va îmbrățișa valorile femeii iubite, felul în care aceasta vede lumea și oamenii, felul în care își urmează pasiunile, ambiția cu care merge prin viață.

Va ști că ea nu este o altă femeie din povestea lui. De data aceasta va dori să corespundă valorilor ei, să demonstreze că are rost, să lupte pentru iubirea lor, să facă tot posibilul ca această împletire de emoții să aibă o continuitate.

Iubirea femeii

Ea va iubi la nebunie omul de alături și prin această atitudine îl va cuceri definitiv. Ea îi va arăta o altă dimensiune a iubirii, o altă formulă a atașamentului, îi va vorbi despre sinceritate și pasiune și el o va crede.

Atunci va dori să păstreze emoția, omul, lumea care se împarte la doi, poveste lor. Va lăsa sufletul său să cunoască și să îmbrățișeze pentru totdeauna alt suflet, găsind atât de multe motive să lupte, să demonstreze, să rămână.