„Iubește o femeie atât de tare, atât de sincer și de cald, încât să fie sigură că nimeni altcineva nu o poate iubi mai mult”

Femeile mereu au dorit să fie iubite. Protejate. Înțelese. Chiar dacă ele își pot avea de grijă și singure, chiar dacă uneori vor mima un aer de independență. În realitate, o femeie mereu a tins să aibă alături un bărbat de încredere. Iar încrederea merge mână în mână cu dragostea. Și dragostea cu dependența în timp.

De asta să nu asculți din prima o femeie când îți spune că nu te iubește. Sau că îți cere să o lași. Sau că totul s-a sfârșit. Abia atunci ea vede dacă ții la ea cu adevărat. Dacă e gata să te asculte mai departe. Dacă ești omul ei. Și în primul rând dacă o iubești.

Dacă poți să o iubești astfel, încât să nu-i pese de alte multe iubiri. O femeie frumoasă cu siguranță va fi apreciată de bărbați și mulți vor dori să-ți ia locul. Ea cu siguranță nu va dori același lucru, pentru că te iubește și vrea un viitor frumos alături de tine.

Vrea tu să îi dai flori, tu să o îmbrățișezi când îi este trist, tu să îi spui că totul va fi bine. Vrea să te facă fericit, tu să fii tatăl copiiilor ei și alături de tine să construiască. Dar dacă nu o vei iubi cu adevărat, o femeie va pleca. Va plânge, va reproșa, va lupta, iar apoi va pleca.

Așa că toată treaba asta cu cât timp durează dragostea, cât timp e lângă tine cineva e un răspuns la felul în care tu iubești.

Dacă ești alături de o femeie, ești total, așa cum ea e alături de tine. Nu îi dai motive să se gândească la ce bine ar fi fost dacă ai fi procedat altfel. Ce frumos ar fi sunat unele cuvinte. Cât de dragi ar fi fost unele îmbrățișări.

Dacă o faci să simtă doza de împlinire și siguranță, totul va merge. Fie și alți zeci de bărbați înnebuniți după ea, te va alege de fiecare dată pe tine. Te va iubi pe tine. Pentru că tu o iubești la fel de mult.

De Vorbă cu Tine

„Iubește o femeie atât de tare, atât de sincer și de cald, încât să fie sigură că nimeni altcineva nu o poate iubi mai mult” – citat cu autor anonim