Așa procedează bărbatul care este îndrăgostit la nebunie de o femeie

Dragostea e imprevizibilă.

Ne putem îndrăgosti de un om oricând și oriunde. Niciodată nu știm când vom simți acest sentiment profund și cine ni-l va implanta în al nostru suflet. Un lucru este știut. Dragostea ne poate schimba. Uneori devenim romantici și cu capul în nori. Alteori ne maturizează și ne responsabilizează. Acest sentiment divin trezește în noi încredere și înțelegem că fiecare om, mai devreme sau mai târziu își găsește omul său.

De multe ori dragostea este confundată cu pasiunea.

Pasiunea e: aici și acum. Devenim dependeți de omul care ne place. Ne gândim la el mai mereu. Dorim să-l simțim, să-l avem. Acționăm plăcut. Îl surprindem frumos. Îi spunem cuvinte dulci. Scopul pe care îl urmărim este unul simplu: îl dorim în a noastră plasă. Din momentul în care am obținut ceea ce am urmărit, focul pasiunii se stinge. Apoi, ne întrebăm dacă am iubit sau a fost un orgoliu de-al nostru pe care l-am dorit împlinit.

Dragostea tot se poate consuma, dacă nu este întreținută.

Orice fel de relație care nu are la bază dragostea, urmată de respect și înțelegere. Nu rezistă în timp. Dar spre deosebire de pasiune, dragostea are visuri și dorințe de viitor împărțite la doi. Nu urmărește scopuri și nu este dependentă de oameni. Când între doi oameni există dragoste, este și libertate în alegeri și dorințe. Nimeni pe nimeni nu limitează. Iar atunci când partenerii simt că a lor relație se află într-o criză dificilă, nu se întorc și pleacă, cum ar fi într-o relație pasională, ci găsesc soluții ca să depășească momentele dificile.

Cum se comportă un bărbat îndrăgostit.

Noi, femeile, suntem curioase să știm dacă bărbatul de alături este cu adevărat îndrăgostit de noi sau poartă este o simplă pasiune. La fel ca și noi, bărbații se îndrăgostesc și pot fi copleșiți de emoții și sentimente inexplicabile. E greșit să credem că bărbații sunt mai imuni în fața dragostei. În acțiuni și-n gânduri există diferențe. În dragoste suntem egali ca oameni, trăiri și sentimente.

Un bărbat este îndrăgostit dacă:

1. Este mândru de femeia pe care o are alături. Un bărbat îndrăgostit va fi mereu mândru de femeia pe care o are lângă el și nu va avea rețineri ca să arate acest fapt.

2. Acceptă femeia de lângă el cu toate calitățile și defectele pe care le are. Dragostea nu critică și nu umilește, iar bărbatul care iubește știe acest lucru.

3. Își implică partenera în viața sa. Un bărbat îndrăgostit nu-și ascunde relația pe care o are. Dimpotrivă, își prezintă partenera familiei și prietenilor. O laudă, se simte norocos, pentru că face parte din a sa viață.

4. Își tratează relația în care este implicat cu seriozitate. Bărbatul îndrăgostit oferă timp și atenție femeii iubite.

5. Își privește iubita cu dragoste. Pentru bărbatul îndrăgostit, femeia pe care o iubește mereu va fi cea mai frumoasă și iubitoare femeie. Nu o va subestima și va crede în ea.

Cu drag, Mary!