De ce bărbatul de o femeie este atras la nebunie, iar de alta fuge cât mai departe?

Există femei obișnuite. Activitățile se împart între casă, sală, soț sau căutarea unuia. Au un job, dar nimic deosebit, „ca și ceilalți”. Cea mai mare parte a timpului e oferit copiilor, dacă îi au, iar dacă nu, gândului cum și cu cine să-i facă.

Uneori – un film, fără prea mult entuziasm. Ocazional – prietene, la telefon sau  într-o cafenea, la fel, fără prea multă bucurie. Cărți sau teatru, dar nici astea nu le oferă mare plăcere, chiar le irită uneori, pentru că toate aceste lucruri au nevoie de timp (ce face această femeie de mereu nu are timp?).

Bărbatul, dezvoltat, inteligent, energic, care își setează scopuri mărețe și ambițioase, are un mod de gândire deschis și cel mai probabil va evita relația cu astfel de femei sau va încerca să scape de acea relație. O astfel de femeie nu completează. Ea de felul său este plictisitoare, ce îi poate oferi?

Dacă bărbatul va simți că ea nu reprezintă ce își dorește, nici nu se va pronunța pe marginea subiectului, și  va căuta femeia potrivită – acea femeie plină de resurse.

O femeie „bogată”, are un miez interior. Are un auto-concept clar: o înțelegere clară de cine este, cum este, ce vrea, ce îi place, ce nu îi place, ce iubește, ce nu rabdă, cât valorează, ce o ține pe pământ, cum vrea ca ceilalți să o vadă, spre ce merge și ce vrea să obțină.

Și asta nu se rezumă la nașterea și educarea copiilor. Cea din urmă este exclusivă, dar asta nu înseamnă că și foarte plăcută. Bărbatul apreciază femeia care i-a născut și îi educă copii, dar nu este nici pe departe lucrul care îl va ține în acea relație. Îl va ține altceva.

Feminitatea. Lucrul pe care multe femei active îl neagă. Fiind un lucru intens discutat în societate, multe femei își pierd tandrețea – capacitatea de a oferi căldură și afecțiune. Nu toate sunt în măsură să îl accepte pe celălalt și să ofere iubire. Feminitatea pentru bărbați vine din înțelegerea profundă pe care o ai cu tine. În ea vrei să intri, să te scufunzi și să te calmezi.

Totuși auto-realizarea și activitatea socială nu se exclud, chiar sunt binevenite. Bărbatul matur și independent, vrea să se mândrească de femeia lui. Vrea să o respecte. Să fie insistentă în realizarea scopurilor. Nu este neapărat să fii cea mai bună la ceva, este suficient să fii extrem de entuziasmată.

Este foarte important să ai un hobby, o pasiune, o ocupație. Să fii o personalitate completă este necesar. Extinde-ți cunoștințele și abilitățile în mod continuu. Creează-ți idei despre diferite aspecte ale vieții și iubește modurile în care se manifestă viața. Iubește viața și oamenii. Interesează-te de alte lucruri și iubește ceva în special. Bărbatul vede femeia prin prisma lucrurilor pe care le face.

Realizările sale sunt baza respectului de sine. Încrederea în sine trebuie să fie absolută. O femeie trebuie să știe că este demnă de a fi iubită și respectată.

O femeie bogată se iubește pe sine. Își protejează trupul și sufletul. Trebuie să investească în ea, pentru că este primordial să ai grijă de propria persoană. Acest lucru nu se referă la antrenamentele în sala de sport sau vizitele la coafor, ci la înțelegerea profundă a propriilor valori. Într-o femeie puternică este construită demnitatea și respectul de sine.

O femeie bogată are și un câmp. O materie subtilă. Femeia este capabilă să țină în câmpul său un număr mare de oameni, pentru că are un consum de putere decent. Ea poate face acest lucru prin intermediul intelectului, calităților spirituale, activităților zilnice ș.a.

Astfel de femei sunt centrul galaxiilor: în jurul lor se adună copii, nepoții, prietenii copiilor, vecinii, colegii. Ele reprezintă centrul de atracție pentru oameni și idei. Bărbații simt potențialul și realizează că o astfel de femeie îi poate da un nou impuls, noi impresii și o tranziție spre un alt nivel.

Oare fiecare bărbat are nevoie de o astfel de femeie? Nu. Resursele se oferă doar celor care sunt dispuși să le accepte și știu ce trebuie să facă cu ele.

Trebuie să facem toate aceste lucruri de dragul bărbaților? Nu. Trebuie să te dezvolți doar pentru tine. Pentru că trăiești. Trebuie să îți fie plăcut, interesant și variat. Mai ai mult de trăit, înțelegi? Cu sau fără el, vei trăi mult. Și trebuie să trăiești, cel puțin, minunat.

via: econet