Dacă un bărbat face aceste 5 lucruri, este îndrăgostit de tine și te vrea aproape

Este acel moment special din viața unui bărbat, când renunță la orice gând egoist și îmbrățișează sufletul unei femei, descoperind atât de multă iubire și recunoștință față de ea. Este acea regăsire de sine, acea conexiune emoțională profundă, de-o viață.

Nu vei găsi nimic superficial în comportamentul său, nu-l vei vedea ascunzând lucruri de tine, interpretând realitatea, căutând să-ți controleze lumea sau să-ți impună anumite stări. Pur și simplu va trăi povestea, emoția, omul, știind că are rost.

Își asumă pe deplin acest sentiment, indiferent ce ar presupune asta. Dă dovadă de maturitate emoțională, își deschide în fața ta sufletul, nu-i este teamă să vorbească despre intenții și dorințe, știind că aceasta poate este sigura șansă la fericire.

Îl provoci să fie mai empatic, mai bun, mai înțelegător, mai conștient de valoarea unei relații. Îl motivezi să lase loc pentru o apropiere sinceră, pentru o abordare sănătoasă a lucrurilor, pentru un viitor echilibrat, pentru liniște.

Nu este indiferent sau egoist, nu are cum să aibă această stare, trăind anumite emoții. Știind că te simți prost, face tot posibilul să vină alături de tine, sau să îți transmită un gând bun. Caută modalități să aducă fericire în viața ta.

Își face griji, se interesească de tine în mod constant, simte că nu depune efort când își face timp pentru tine, când se implică, când îți scrie. Asta își dorește, să se asigure că nu îți lipsește nimic, că în lumea ta totul este în regulă.

Renunță la orice aventură sau flirt

Sentimentele profunde față de tine îl fac să se detașeze de acel comportament superficial, să rămână devotat indiferent de orice. Tot ce contează ești tu, este lumea voastră, știe că ar fi imposibil să trăiți iubirea păstrând tentații și gânduri ascunse.

Își asumă rolul de bărbat îndrăgostit, de om care păstrează în interiorul său ceva atât de frumos și unic. Nu mai are timp pentru experiențe trecătoare, pentru alte femei, trăiește aici și acum, vrea să fie acel bărbat de încredere pentru tine.

Vrea să te descopere cu adevărat, să cunoască ce se ascunde dincolo de aparențe. Te ascultă atent atunci când îi vorbești despre trecut și despre stările tale, te înțelege cel mai bine, se conectează emoțional și îi pasă atât de mult.

Vrea să știe ce te face cu adevărat fericită și din care motive uneori devii atât de tristă. Vrea să stea de vorbă cu tine, să construiască poduri între lumile voastre comunicând, explicând, descoperind, înțelegând.

Există doar admirație și recunoștință față de tine, el te respectă și te acceptă exact așa cum ești, s-a îndrăgostit de întreg Universul tău, de cuvintele tale sincere, de comportamentul tău demn, de naturațelea și simplitatea ta.

Te iubește și este gata să îți îmbrățișeze lumea, să vină alături de tine cu încredere și asumare, să-și deschidă sufletul în fața ta, să aibă grijă.

© De Vorbă cu Tine