Așteaptă bărbatul care nu se va îndrăgosti de exteriorul tău, dar de aceste trăsături ale tale

Acele emoții superficiale se vor pierde în timp, lăsând în urmă regrete și o percepție greșită față de iubire. Acea goană după iluzie, după un aspect exterior deosebit și aparențe vor dispărea atunci când va conta sufletul și sinceritatea.

Un bărbat îndrăgostit de felul de a fi al femeii, nu de exterior sau statut, caută să descopere lumea ei, îmbrățișeză o poveste străină și o transformă în motiv de recunoștință. El înțelege cât de importate sunt cuvintele ei, valorile sau demnitatea.

Poți să te accepți emoția unui om, să crezi că sentimentele lui sunt adevărate, să devii inspirația și motivația acestuia. Doar nu permite nimănui să te cucerească cu promisiuni goale, complimente false și fraze manipulatoare.

El se va îndrăgosti de bunătatea din sufletul tău, va răspunde la empatia și susținerea ta cu o atitudine demnă, asumată. Va aprecia deschiderea ta emoțională, liniștea interioară, faptul că nu alergi după emoții străine.

Va iubi sinceritatea ta, comportamentul demn și corect, felul în care alegi să vorbești de fiecare dată adevărul, să nu ascunzi lucruri, să nu te prefaci, să nu-i spui doar ceea ce vrea să audă, doar să cucerești.

Poate că este mult mai ușor să te folosești de aspectul exterior, să surprinzi și să atragi un bărbat. Dar în acest fel nu vei reuși niciodată să păstrezi pentru totdeauna, să construiești ceva mai mult decât o aventură: el se va plictisi și va pleca.

El  se va îndrăgosti de Universul tău

Valorile tale, ceea ce contează pentru tine cu adevărat, limitele sănătoase, visurile pe care le păstrezi în interior, experiențele care te-au transformat în femeia de acum – toate au un rost. Omul care va aprecia lumea ta va reuși să treacă dincolo de superficial.

Abia atunci poți să fii sigură că sentimentele lui sunt adevărate, că apropierea lui este sinceră. El va dori să te descopere, va admira curajul și nebunia ta, va aprecia fiecare detaliu care te reprezintă.

El va iubi să stea de vorbă cu tine, despre toate lucrurile care contează, ore în șir fără să simtă trecerea timpului. Va avea curajul să îți vorbească despre secrete ascunse în inimă, despre experiențe care l-au schimbat.

Va iubi felul în care poți să iubești, total și sincer, fără să îți pese ce spune lumea sau ce se va întâmpla mai târziu. Dacă simți că are rost, dacă îți demonstrează că este demn de sentimentele tale, nu te implici pe jumătate. El va aprecia mult asta.

Se va îndrăgosti de modul în care treci cu ușurință peste momente complicate, fără a vedea doar partea proastă a lucrurilor, fără a interpreta gesturile sale, fără a judeca omul. Vei trăi cu încredere clipa, vei dori să construiești alături de el.

Îndrăgostit de exteriorul tău, îi va fi ușor să te părăsească. Îndrăgostit de aparențe, îi va fi ușor să trădeze. Doar o dragoste sinceră, venită din inimă, dragostea față de sufletul și felul tău de a fi, față de lucrurile care contează cu adevărat, nu va dispărea niciodată.

© De Vorbă cu Tine