Cel mai mare mister e viața, cea mai mare bogăție sunt copiii și cea mai mare fericire e să știi că cineva te iubește

Niciodată nu încerca să fugi înaintea timpului și să vezi ce te așteaptă în viitor. Vei rămâne suprins sau dezamăgit atunci. Viața e un mister, unul pe care singur ți-l faci în fiecare zi, dar pe care nu e recomandat să-l dezlegi vreodată. Vei trăi o fericire mare, vei cunoaște eșecuri, te vei bucura și vei suferi și pân’ la urmă vei ști că așa a fost cel mai bine. Nu încerca să te arunci în viitor și nici să trăiești cu prezentul. Trăiește misterul de azi. Omul de azi.

Pentru că cele mai mari bogății le ai în prezent. Să te bucuri de timpul frumos de afară, să citești o carte, să te plimbi pe stradă cu căștile în urechi, să ai o femeie a ta care te iubește și pe cre o iubești, să realizezi ceva, să guști din succes și să-ți dai seama că ai ajuns departe anume pentru că ai trăit momentul potivit. Și cel mai mult să reușești să ai parte de cea mai mare bogăție: copiii. Să fii fericit cu  sufletul tău pereche, să construiți o familie și din dragostea voastră să apară un copil. Să fiți trei.

Apoi să trăiți fericirea. Fericirea de a avea pe cineva drag alături în momente bune și mai puțin bune. Fericirea de a avea încredere în omul tău. Fericirea de a vă bucura de surprizele vieții și de căldura unei îmbrățișări. Fericirea de a găsi potrivit să lași toată lumea pe lumea lui și să nu regreți. Fericirea de a lua decizii în doi și de a lupta, tot în doi. Fericirea de a ști că cineva te iubește. Fericirea de a fi convins că și tu iubești în egală măsură.

Fiți fericiți, trăiți frumos, găsiți-vă jumătatea și profitați de viață. Pentru că viața e una și fericiri sunt atât de multe.

Cel mai mare mister e viața, cea mai mare bogăție sunt copiii și cea mai mare fericire e să știi că cineva te iubește.