Nu există dragoste acolo unde nu există sinceritate – ține minte asta

Dacă mai crezi că el te iubește atunci când îți spune cuvinte frumoase și în același timp te minte, te voi dezamăgi. Nu este dragoste atunci. Nici sinceritate nu este.

Dacă închizi ochii la toate gesturile lui nepotrivite și acoperi zece minciuni cu un sărut dat la repezează, oare mai poți după asta să spui că ești iubită? De câte îmbrățișări ai nevoie ca să știi că te prețuiește și câte minciuni trebuie să asculți ca să știi că nu te vrea alături?

Răspund: e suficient una singură. În schimb, niciodată să nu acoperi o minciună cu o îmbrățișare. Atunci te minți pe tine, atunci e orice, numai nu emoție sinceră.

Pentru ca să te prețuiască omul de alături, trebuie și tu să prețuiești cuvintele lui. Să nu lași să te înjosească și să nu-i permiți să îți controlez lumea mai mult decât ar putea să o facă un iubit, un prieten, un soț bun.

Tu ești jumătate din un tot întreg pe nume relație. Tu iubești și poți să fii iubită la fel de mult. Tu apreciezi și caută să găsești apreciere. Tu susții și altfel decât susținută de el nu poți fi.

Dacă el poartă secrete și nu-ți spune nimic, să nu taci. Cere de la el răspusuri și oferă-le la rândul tău pe ale tale. Fii siceră și insistă la sinceritate.

Pentru că dragoste fără sinceritate nu există. Pentru că sinceritate adevărată fără dragoste nu poate fi.

Nu există dragoste acolo unde nu există sinceritate!

De Vorbă cu Tine