Vei ști când un bărbat te iubește cu adevărat! 5 semne că îi pasă și te vrea aproape

Într-o relație toxică trebuie să forțezi lucrurile, să cauți răspunsuri în iluzii, să sacrifici totul pentru pretențiile egoiste ale unui bărbat iresponsabil. Dacă omului de alături îi pasă cu adevărat, dacă te iubește din suflet, va avea alt comportament.

Nu trebuie să interpretezi gesturile lui pentru a înțelege că are intenții corecte, pentru a descoperi o iubire puternică. El erste aproape, el îți vrea binele, el găsește atât de multe motive să aducă liniște și recunoștință în relație.

Pentru acest bărbat ești o prioritate. El renunță la tot ce este egoist și construiește alături de tine o lume sinceră. Totul se întâmplă ușor, totul vine din inimă, nu are interese ascunse și nu vrea să profite de sensibilitatea ta. Înțelegi că are rost.

Te sprijină în momente complicate, găsește oricând timp pentru tine, găsește resurse să fie ace bărbat asumat și corect, se conectează emoțional la lumea voastră. Înțelegi că pentru el contezi mult, este demn de încredere, empatic și bun.

Este mereu sincer cu tine. Refuză să se prefacă, să denatureze realitatea, să ascundă adevărul de tine, să interpreteze totul. Înțelege că orice minciună doar îl va îndepărta de tine, orice cuvânt toxic va anula iubirea dintre voi.

Ține mult la tine, la acest echilibru emoțional, nu își permite să aducă frică și suferință în relație, să considere propriile dorințe mai importante. Alege să îți vorbească, să găsească soluții, să rămână aproape și să îți demonstreze că este un bărbat demn.

Te susține, indiferent de orice

Îi pasă cu adevărat, pentru el contează sentimentele tale, stările tale, dorințele și așteptările. Îți oferă toate motivele să ai încredere în el, îți îmbrățișează tristetețea și caută să se apropie de sufletul tău, să te cunoască mai bine.

Nu te susține pentru că este forțat, sau pentru că are un interes. Sentimentele lui sunt sincere, se asigură de fiecare dată că ești bine, te ajută și îți oferă acel sprijin important. În orice moment este alături de tine, iubitor și asumat.

Te admiră, te ascultă și îți acceptă felul de a fi. Nu vrea să te schimbe, să te forțeze să uiți de propria lume de dragul lui. S-a îndrăgostit de felul tău de a fi, îți admiră curajul cu care mergi prin viață, energia și optimismul.

Refuză să pună presiune, să controleze lucrurile, să impună anumite comportamente. Este recunoscător pentru că ai venit în viața lui, este motivat să facă tot posibilul ca această relație să funcționeze și tu să fii fericită alături.

Vrea să aibă grijă de tine, de sufletul tău. Vrea să îți ofere acea siguranță și liniște, îți vrea binele și caută să aducă lumină în inima ta. Te provoacă să-i răspunzi cu încredere și afecțiune, să-l consideri omul tău bun.

În loc să critice și să judece, alege să empatizeze cu emoțiile tale și să construiască. În loc să fie egoist și iresponsabil, alege să fie asumat și iubitor. Îi pasă și te vrea aproape, lângă inima lui, pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine