Simpatie – e când îți place exteriorul, admirație – când îți place exteriorul și caracterul, iar dragoste – când îți plac chiar și neajunsurile

Nu confunda plăcerea cu un sentiment puternic și simpatia cu dragostea. E mai simplu să tragi cu ochiul după cineva și mult mai greu să vezi ce e în sufletul lui. Să accepți ce găsești acolo. Două picioare frumoase, câteva cuvinte potrivite și încrederea nu se pun în același ceaun. Cum nu vezi în egală măsură o femeie care arată bine și nu e ta și una care indiferent cum arată, e omul tău. De asta în viață îți va place de multe, vei admira pe câteva și vei iubi o singură femeie.

Nu te supăra dacă cineva îți va spune că arăți extraodinar, dar nu va dori să fie cu tine. Și nu te supăra pe cel care îți admiră lumea, dar nu și lumea ta alături de a lui. Pentru că fiecare pe lumea asta își are oamenii lui, dintre care în diferite perioade își alege unica lui. Până face o alegere finală. Pe viață. Simpatiile sunt pentru oameni plăcuți, admirațiile – pentru oameni respectați iar dragostea e pentru oamenii tăi.

Comandă noua mea carte ,,De vorbă cu Emma” de pe Libris (livrare gratis în România) și Bestseller (livrare gratis în Moldova și internațional). Gând bun!

Nu confunda fericirea de moment pe care o trăiești lângă cineva cu dragostea pe viață, pe care o trăiești lângă cu totul alt om. Nu confunda simpatia pentru zeci de femei sau bărbați cu emoții mult mai puternice, venite din suflet. Fă diferența, pentru că asta te va ajuta să alegi ce ți se potrivește și să rămâi alături de acel om. Cei care aleg din prima, orbește, trăind cu plăceri de minut, vor risca mai mult și se vor despărți mai repede. Cât de importante nu ar fi simpatiile, nu le poți pune în locul dragostei. Nici admirația nu o poți pune în locul dragostei. Pentru că dincolo de exterior, caracter și cuvinte, mai este ceva. Este senzația pe care o ai într-un moment de regăsire: este el omul tău sau nu este. Și de cele mai multe ori el poate să nu fie cel mai frumos sua cel mai corect.

Simpatie – e când îți place exteriorul, admirație – când îți place exteriorul și caracterul, iar dragoste – când îți plac chiar și neajunsurile. – citat cu autor anonim

Foto: cloob.com