Comportamentul unei femei este direct proporțional cu atitudinea unui bărbat

Majoritatea femeilor nu vor să fie rele. Nu vor să fie scorpii care să ducă la disperare un bărbat. Nu vor să conducă într-o relație. Cele care vor asta fie nu s-au „copt” suficient de bine, fie au trăit lecții de viață prea dure. E o altă poveste. În general, femeia vrea să iubească și să fie iubită. Vrea să fie înțeleasă și să trăiască o relație fericită.

Pentru ca să aibă ceea ce vrea, unei femei nu îi trebuie prea mult. Doar un bărbat bun alături și pregătirea ei pentru relații serioase. Pentru că este important nu doar să vrei, dar și să fii. Pentru că, până la urmă, comportamentul unei femei e direct proporțional cu atitudinea unui bărbat.

Dacă bărbatul e implicat în relație, e implicată și femeia. Mai mult, ea se dedică trup și suflet acestei relații, cedează uneori și ascultă pe omul de alături. Dacă bărbatul o iubește, femeia iubește și mai puternic. Atunci ea e fericită și ce altceva mai frumos poate fi pentru un bărbat decât o femeie fericită?

O femeie care îl încurajează, pentru că și el a știut să fie alături. O femeie care îl susține, pentru că și el a încurajat. O femeie care trăiește zilele bune și rele la fel, împreună, pentru că și el nu a plecat pe ușa din spate. O femeie care e împlinită și îl împlinește și pe el.

Comportamentul unei femei, mai ales al unei femei care iubește, este dependent de atitudinea bărbatului. Dacă el acceptă dragostea ei, dacă vrea aceeași relație serioasă, dacă îi oferă motive de fericire și siguranță, pe o femeie poți nici să nu o recunoști. Dintr-o fată complexată de trecut și neîncredere, ea poate ajunge o femeie care e gata să mute munții pentru dragostea ce o simte.

Ce se întâmplă însă cu o femeie care în fiecare zi aude reproșurile lui? Simte indiferența lui. Crezi că ea va fi fericită? Crezi că va dori la fel de mult să trăiască libertatea în doi? Sigur că nu.

În rest, ceea ce ești, ai alături. Și ceea ce ai alături, ești. Treaba asta e tare reciprocă.

Comportamentul unei femei e direct proporțional cu atitudinea unui bărbat. Comportamentul unui bărbat e direct proporțional cu atitudinea unei femei. 

De Vorbă cu Tine