Motivele pentru care un bărbat regretă mult că a plecat de lângă o femeie

A plecat având motivele lui, nu s-a mai regăsit, a ales să trăiască o poveste de iubire lângă altcineva sau pur și simplu voia să fie liber. Timpul însă i-a demonstrat că decizia din trecut a fost una greșită. Încă nu a uitat acea femeie și nu o va uita vreodată.

Nu e vorba doar despre remușcări, despre dorința de a mai oferi o șansă, despre frica de singurătate. Există un sentiment profund în inima lui, este convins că anume liniștea și nebunia ei era ceea ce căutase o viață.

A trăit și alte experiențe, a cunoscut alte femei, a încercat să-și deschidă sufletul în fața lor și nu i-a reușit. Fie a fost trădat, fie au încercat să se folosească de sinceritatea lui, fie pur și simplu i se părea atât de străină lumea lor.

În schimb, acum înțelege cât de frumoasă și sinceră era lumea femeii pe care a părăsit-o. Ea îi îmbrățișase sufletul și avea încredere totală în alegerile lui, ea se atașase emoțional și voia să rămână alături pentru toată viața.

Ea nu era ca alte femei, nu avea interese ascunse și nici nu se gândea cum să transforme lucrurile în favoarea ei. Mereu cu sufletul bun, mereu gata să-l asculte și să stea de vorbă cu el, mereu conectată la povestea lui, mereu fericită că sunt împreună.

Acum își dă seama că acele intenții de a duce relația la un alt nivel veneau din inimă, acele întrebări despre prezent și viitor erau începutul unei conexiuni mult mai profunde, acel sărut conta mai mult decât orice surpriză.

Îi este dor de fiecare clipă

A avut nevoie de timp pentru a înțelege că nimic nu contează mai mult decât un suflet drag care îl înțelege cu adevărat, care vine alături din iubire și recunoștință, pentru care starea de bine a celuilalt contează mai mult decât propria fericire.

Ea l-a iubit din toată inima, l-a acceptat în viața ei știind că este acel bărbat special, acel om pentru toată viața. Doar că emoția nu a fost reciprocă, iar speranța s-a risipit în vânt. Mai târziu a regretat faptul că a pierdut tot ce avea mai scump.

A pierdut încrederea unei femei iubitoare, a pierdut șansa să fie înțeles și ascultat, să-și poată deschide sufletul fără a fi judecat. A pierdut acele discuții sincere, despre lucruri importante. A pierdut un viitor în care ar fi fost un bărbat iubit, admirat, dorit.

Știe că nu va mai găsi altă poveste de iubire, la fel de puternică. Știe că nu va mai fi susținut la fel de sincer, necondiționat. Știe că a greșit, a permis emoțiilor de moment să domine, a lăsat orgoliul și comportamentul egoist să se manifeste.

Putea să facă lucrurile diferit, putea să se implice mai mult, putea să demonstreze și să lupte pentru această femeie. Putea să construiască și să aibă grijă de sufletul ei. Acum trăiește din iluzii, din regrete, din speranță.

Ea era liniștea lui, era sursa lui de fericire și cea mai importantă motivație, ea l-a făcut să descopere adevărata dragoste.

© De Vorbă cu Tine