Cum provoci un bărbat să se gândească la tine și să-i fie dor

Îl cunoști, te apropii de sufletul lui, vrei să-i descoperi lumea și emoția, lași lucrurile să se întâmple firesc, lași sinceritatea și empatia să construiască o poveste. Știi că este mult mai potrivit să stai de vorbă cu el, să-l înțelegi, decât să joci roluri.

Nu-ți va fi greu să-i cucerești inima, dacă intențiile tale vor transmite o emoție frumoasă, dacă dincolo de aparențe nu se va ascunde un interes egoist. Atunci va conta încrederea, starea de bine trăită lângă celălalt, atunci îi va fi dor.

Nu trebuie să forțezi lucrurile, să dezvolți scenarii în care nu mai rămâne loc pentru empatie, pentru recunoștință. Lasă felul tău de a fi să surprindă în mod plăcut, lasă atitudinea ta să convingă, lasă cuvintele tale să apropie.

Trăiește-ți viața frumos, ai grijă de sufletul tău, nu înceta să te cunoști cu adevărat, să vrei să evoluezi, să descoperi oameni și experiențe. Fii prin comportamentul tău acea femeie iubitoare alături de care vrea să vină, să rămână.

Dacă și intențiile sale sunt sincere va aprecia deschiderea ta emoțională, va admira curajul cu care mergi prin viață, va înțelege că aveți atât de multe lucruri în comun. Lângă tine se simte înțeles, apreciat, dorit, lângă tine trăiește liniștea.

Nu va putea ignora sentimentele care vin din inimă. Își va da seama că valorile tale se potrivesc atât de mult cu valorile lui, comunicarea voastră este atât de firească, nimic nu-l oprește să fie asumat, corect, iubitor.

Contează să te conectezi la lumea lui

Să nu te gândești doar la așteptările tale, să nu-i interpretezi cuvintele, să nu te folosești de sensibilitatea lui, de lucrurile pe care ți le spune, având încredere în tine. Contează să nu îl judeci, să nu vrei să-l schimbi.

Lasă în urmă strategiile cuceritoare, planurile ascunse, dorințele egoiste. Stai de vorbă cu el, provoacă-l să aibă încredere în tine, să te considere o persoană demnă de sinceritatea lui. Fă-l să se îndrăgostească de sufletul tău, nu de aspectul exterior.

Fii alături de el în momente complicate, demonstrează-i că îți pasă, nu ezita să-i oferi susținerea ta. Este felul în care îl provoci să renunțe la bariere emoționale, să aprecieze efortul tău, să vrea să răspundă cu încredere și asumare.

Se va gândi la tine, știind că și tu ai sentimente pentru el. Te va dori aproape pentru a construi, nu doar pentru aventură. Energia ta, optimismul tău vor trezi în el emoții frumoase, se va imagina alături de tine o viață și va fi fericit.

În același timp, nu trăi dependențe. Nu-l forța să se îndepărteze de tine prin dorința de a controla totul, de a impune comportamente. Lasă lucrurile să evolueze în mod natural.

Îi va fi dor de lumea ta, de toate emoțiile pe care le trăiește alături de tine, va căuta să aibă grijă de sufletul tău, de povestea voastră, pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine