Într-o zi vei găsi acel bărbat, care te va face să uiți pe acei bărbați ce niciodată nu te-au prețuit

Într-o zi vei fi fericită la casa ta, având alături un om care te va înțelege și te va iubi și vei ști atunci că ceea ce ai trăit până în acel moment nu e decât o ușoară adiere de vânt. Vei fi iubită și vei iubi, vei păstra în inima ta doar emoții sincere, sufletești și niciodată nu-ți vei mai aminti de cei pentru care ai suferit. Îi vei uita.

Într-o zi vei găsi bărbatul care îți va oferi lumea pe care o visai. Nu una bogată și nici cea mai puternică, dar a voastră, cu tot cu poveștile ei, cu tăcerea și liniștea ei, cu dragostea și grijile ei. Veți ști că sunteți unul pentru celălalt din gesturi și atitudine, din felul în care te privește și din dorința ta de a-l păstra aproape pentru toată viața. Nu te vei mai întreba disperată dacă ține la tine, nu vei plânge seara când nu te vede nimeni și nu vei suferi mai mult. El va fi alături, el va fi cu tine.

Într-o zi te vei trezi dimineața și vei ști că omul pe care-l iubești e alături de tine. Ceilalți nu vor conta deja, ceilalți nu vor fi decât o amintire neplăcută, o lecție cu gust de regret, o aventură prea mică și prea departe de fericirea ta. Vei face o cafea pentru doi, vei săruta apoi buzele lui și-i vei șopti cald și sincer “a ta sunt pentru totdeauna”.

Într-o zi vei găsi acel bărbat, care te va face să uiți pe acei bărbați ce niciodată nu te-au prețuit.  – citat cu autor anonim

Foto: 1st4dating.com