Femeia care face aceste 5 lucruri poate cuceri orice bărbat

Există lucruri care fac diferența. Gesturi, cuvinte, feluri de a fi, replici, priviri, îmbrățișări. Între un bărbat și o femeie se aprinde acea scânteie din motive aproape necunoscute, și totuși atât de simple. Însă ceea ce rămâne după contează la fel de mult.

O femeie poate cuceri cu o jumătate de cuvânt, cu un singur gest. Însă altceva este când tinzi să cucerești sufletul unui bărbat. Când vrei să ajungi la inima lui, chiar dacă știi că a suferit, că are un trecut complicat, că este selectiv, că te poate refuza.

Dar și în acest caz lucrurile devin mai clare în timp. Tot în acest timp un bărbat își dă seama dacă are rost, dacă această conexiune este de durată, dacă intențiile sunt sincere. O femeie însă poate da peste cap toate presupunerile, atunci când ține cont de aceste lucruri.

1. Asculți, nu doar auzi

Au fost suficiente femei în viața lui care doar s-au prefăcut că le pasă de cuvinte, de sensul lor. În momente de sinceritate recunoșteau că nici nu le pasă de povestea acestui bărbat. Iată de ce o femeie care cu adevărat vrea să știe cine este omul din fața ei, are un avantaj.

Ea nu se limitează la discuții banale, doar pentru a umple timpul. Nici nu se complică cu fraze lungi, lipsite de sens. Caută răspunsuri despre sufletul său, despre lucrurile care l-au marcat, despre suferința din priviri, despre sinceritate.

Ea nu se preface. Cu toate trucurile aruncate în joc, vine un moment când rămâne doar adevărul. Acest adevăr poate să doară, sau poate să suprindă plăcut un bărbat. În cazul femeii empatice, nimic nu se schimbă. Ea este capabilă să asculte, să înțeleagă.

2. Accepți omul

Există femei care la prima abatere devin egoiste, agresive chiar, revoltate de această nouă ipostază a bărbatului. „Credeam că ești altfel”, vor spune ele. Însă ce se ascunde dincolo de această expresie? O intenție bună, sau confirmarea faptului că acea femeie nu a accepta omul, ci doar proiecția lui.

Femeia care nu va obosi să schimbe omul de lângă ea, va obține în cele din urmă această schimbare: iată un paradox al vieții. El va ști că nu este forțat, obligat să pară într-un fel anume, va manifesta recunoștință și va face tot posibilul ca lucrurile să funcționeze.

3. Feminitate

O femeie poate implica feminitatea în viața ei de zi cu zi, dar și în relația cu un bărbat. E vorba despre acea grație, despre un anumit comportament corect, tot mai ignorat în ultimul timp. Despre gesturi, bunătate, căldură, empatie, gingășie, farmec.

4. Un fel de a fi autentic

O femeie poate să ascundă detalii din viața ei, să se prezinte în fața unui bărbat cu o poveste bine gândită, capabilă să atragă. Doar că atracția nu durează mult. În schimb, femeia căreia nu-i este rușine să fie ea însăși va provoca un bărbat să fie la rândul său sincer.

5. Optimism

El are planurile lui mari de cucerire a lumii. El luptă pentru statut, pentru recunoaștere, într-o lume de multe ori complicată și tristă. Alături de o femeie vrea să simtă altceva. Să simtă libertate și ușurința de a trăi. Să fie cucerit de glumele ei și de bucuria din priviri.

Femeia care nu ia toate lucrurile în serios, care se poate amuza pe seama propriei persoane, care emană o energie puternică, va cuceri orice bărbat. Contează ca în toate aceste intenții să existe sinceritate.

© De Vorbă cu Tine