Cum înțelegi că ai găsit bărbatul de lângă care nu vei pleca niciodată

După experiențe nefericite, după lecții de viață dure, după momente de rătăcire și de suferință, îți vei spune că nu există acel om potrivit. Nu ai cum să găsești omul tău, care îți va îmbrățișa toate fricile și le va alunga departe. Până în acea clipă fericită, când îl vei întâlni.

Atunci toate convingerile toxice de cândva vor fi înlocuite de altele, sau poate că acea credință puternică în iubire îți va fi validată. Vei ști că anume alături de acest bărbat vrei să construiești, alături de el vrei să petreci tot restul vieții.

În primul rând, lângă el te vei simți bine. Vei trăi acea stare de liniște și împăcare, de regăsire, așa cum nu ai mai trăit până acum lângă cineva. Vei putea cu încredere să îți spui că, în sfârșit, inima și sufletul tău sunt acasă.

Nu te vei întreba ce să te aștepți din partea lui a doua zi, nu vei avea îndoieli sau remușcări. Dincolo de situații imprevizibile, de unele contradicții sau supărări, vei ști că ai toate motivele să rămâi, vrei să fii cu acest bărbat.

Împreună veți vorbi despre orice, atât de sincer. Despre trecut și despre viitor, despre frici și momente de nebunie, despre dorințe ascunse și lucruri păstrate adânc în suflet. Când te vei simți prost, indispusă sau doborâtă de provocări, vei veni lângă el.

Vei ști că cuvintele și gesturile sale sunt singurele capabile să alunge orice grijă în plus, orice motiv de tristețe. Lângă el te vei simți liberă, atât de liberă, gata să cucerești orice obstacol, să urmezi orice vis.

El este omul tău drag

Alături de el poți trăi nebunia vieții, farmecul unei clipe ce va fi povestită nepoților și magia unui moment ce nu va fi spus nimănui. Alături de el poți trăi liniștea, atunci când îți vei pune capul pe umărul său și vei ști că nu vrei nimic altceva.

Acest bărbat este sincer și corect, asumat și conștient de valoarea relației. El nu va fugi de responsabilități și nu va căuta scuze pentru eșecuri. Își va învăța lecția și va merge cu încredere mai departe, ținându-te de mână.

Cu el vrei să construiești, mai mult decât o poveste, mai mult decât o relație. Vei construi o lume a voastră, un întreg Univers, cu gesturi care vor conta atât de mult, cu simple cuvinte care vor schimba o stare, cu atingeri care vor trezi fiori.

El îți va cunoaște până și cele mai ascunse frici, dar nu se va folosi de acest lucru. Dimpotrivă, va avea grijă de starea ta de bine, se va asigura ca siguranța și încrederea să rămână în relație. Vei ști că, indiferent de orice, totul va fi bine.

Știi că sentimentele sunt reciproce, știi că devotamentul său este pentru toată viața. Știi că ai atât de multe motive să fii recunoascătoare, să iubești enorm, să oferi tot ce ai mai bun. Știi că ziua de mâine va fi cel puțin la fel de fericită ca cea de azi.

Chiar și în momentele grele, știi că nu vrei să pleci de lângă acest om. Vrei să repari, să construiești, să cedezi uneori, să asculți, să înțelegi, să empatizezi, să te lași cucerită, să te cerți chiar, dar niciodată să pleci.

© De Vorbă cu Tine