Cum să cucerești cu adevărat o femeie: un psiholog dezvăluie secretul

Vreți să aflați cum se cucerește cu adevărat o femeie?

Prevenim din start că această abordare nu este eficientă cu orice femeie, ci doar cu partenera voastră. Stimați bărbați, secretul dat poat fi aplicat doar asupra femeii care vă cunoaște și vede în voi un potențial partener de viață.

Cu acest șiretlic nu puteți seduce o necunoscută sau o domnișoară pe care o cunoașteți de foarte puțin timp. Însă pe soția dumneavoastră, logodnica sau iubita – garantat!

Pentru a cuceri o femeie, un bărbat are nevoie de trei cuvinte. Da, doar de trei cuvinte.

Acestea sunt: “Mă ocup eu”!

Poți desfășura sintagma, nu formularea în sine este cea mai importantă. Esențial este să te ții de cuvânt. Bărbații a căror cuvânt contează sunt cei mai senzuali bărbați.

Cel mai mult excită un caracter hotărât și siguranța în propriile forțe combinat cu grija pentru partener.

De ce?

Pentru că în căsnicie și în relațiile de lungă durată, încrederea este extrem de prețuită.

Motivele sunt foarte banale. Doar dacă bărbatul este de încredere există loc pentru armonie în relație. Aceasta garantează fidelitatea lui.

Dacă e să privim într-un context mai larg – încrederea reprezintă iubirea într-o altă formă. Dacă bărbatul își asumă responasabilitatea să rezolve niște probleme, înseamnă că lui îi pasă de femeia sa. El o scutește de griji în plus.

Atenția și griija masculină este foarte des apreciată de femei. Indiferent de locul de trai și statutul social, ocrotirea de la probleme mereu impresionează.

Psiholog Pavel Zîgmantovici