Cum e să te îndrăgostești de acea femeie iubitoare, sinceră, cu sufletul bun

Sunt așa femei, ca o rază de lumină în viața unui bărbat, de fiecare dată conectate la propria lume și gata să descopere lumea celuilalt. Sunt așa femei, care nu au vreun interes ascuns. Tot ce își doresc e să trăiască dragostea, în doi.

Ea se bucură de această viață, de fiecare clipă, trăiește cu intensitate prezentul și nu uită de lecțiile din trecut. Ea crede în bucuria construită de doi oameni, pas cu pas, înlăturând interpretări, mesaje egoiste, iluzii și dependențe.

Naturalețea și gingășia acestei femei sunt molipsitoare, ea transformă și motivează un bărbat, fără a face din acest lucru un scop. Totul se întâmplă firesc, armonios. Ea vine și îmbrățișează sufletul unui bărbat bun, fiind recunoscătoare pentru iubire.

Te îndrăgostești de nebunia ei creatoare, de liniștea și pacea adunate în interior, știind că nimic nu este întâmplător în această viață. Poate că ai suferit până în acest moment, poate că ai fost dezamăgit, poate că ai fost trădat.

Doar că nimic nu va mai conta, atunci când vei conștientiza valoarea acestei femei. Ea vrea cu adevărat să te cunoască, să te înțeleagă, să-ți îmbrățișeze povestea și să nu te lase să pleci. Ea nu te va minți niciodată.

Îți va vorbi sincer despre trecut și răni emoționale, despre alți bărbați care i-au adus durere în suflet, despre lucrurile care contează cu adevărat. Își va deschide inima, tu vei admira cu fiecare zi mai mult acest fel de a fi.

Vei mulțumi Universului pentru că o cunoști

Pentru că în acest fel vei descoperi și acea latură a ta, uitată în timp, ascunsă sub amintiri dureroase. Acum știi că toate dezamăgirile te-au adus în acest moment, alături de această femeie, gata să construiești această poveste.

Ea poate fi sensibilă și puternică, alături de ea poți fi la rândul tău sensibil și puternic. Nu îți este teamă că vei fi judecat pentru sensibilitatea ta și nu îți este teamă să înfrunți orice obstacole, de dragul vostru, de dragul ei.

Te îndrăgostești de ea și înțelegi că alt drum nu poate fi posibil. Te îndrăgostești de felul în care își culcă capul pe umărul tău, de toate gesturile și stângăciile, de toate dovezile de iubire, de ambiția și curajul cu care își urmează visurile.

Îți confirmi în timp că soarta v-a oferit șansa să vă amestecați poveștile, să ștergeți cu buretele toate durerile, să transformați răul în motive de bunătate. Știi că bunătatea ei, gingășia ei, felul în care te privește pot anula orice urmă de egoism.

Nu mai vrei să fii singur, nu mai vrei să cucerești și să lași, nu îți mai dorești aventuri de moment. De data aceasta, simți că este pentru totdeauna, sufletul tău este convins că și-a găsit perechea, inima ta păstrează cele mai sincere emoții.

Nu sunt povești, e vorba despre acea iubire sinceră, despre acea femeie care ascunde un întreg Univers, îndrăgostită de frumos, de viață, de tine.