fb

Despre bărbatul, care nu este în stare să te aleagă la timpul potrivit…

Ideea principală: există astfel de bărbați care nu te aleg și asta nu este vina ta. Cândva eu am suferit foarte mult din cauza faptului că bărbații nu mă alegeau.

Fie unui bărbat îi plac prea multe fete. Fie are alte priorități. El este ocupat cu orice altceva, numai să nu îți ofere timp ție. El nu are dorință de a întreține o relație cu tie, de a-ți răspunde la mesaje și  de a comunica cu tine. El nu este sigur dacă se simte bine cu tine, dacă tu ești ceea ce el vrea cu adevărat. Iar tu nu ai nici cea mai mică idee dacă el are intenții serioase referitor la tine.

Întotdeauna am considerat că ceva este în neregulă cu mine. Îmi doream să fiu aleasă, să mă simt valoroasă, importantă, unică. Dar întotdeauna mă simțeam ca varianta de ”rezervă”.

Odată, când i-am reproșat acest fapt, el m-a întrebat: ”Dar tu te-ai fi ales pe tine?” Această întrebare m-a pus pe gânduri, dar mi-am dat seama că nici eu nu m-aș fi ales.

Până la urmă am înțeles că dacă m-aș prețui cu adevărat, mi-aș da și mie șansa să nu îl aleg. Să nu accept pe oricine ”cine m-a ales”.

Trebuie să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat, să știi ce calități vrei să vezi la partenerul tău și să știi ce meriți.

Însă în final am înțeles că există persoane care nu sunt pur și simplu capabile să aleagă. Există multe motive pentru acest fapt. Poate să apară unele dificultăți care să împiedice o persoană să prețuiască sincer pe altcineva, sau să cunoască profunzimea unei relații apropiate.

Dacă un bărbat ezită să te aleagă, nu este vina ta. El are o proprie dinamică în conformitate cu care își trăiește viața. Nu este vina ta că el alege între tine și o altă fată, între tine și prietenii lui, între tine și o versiune mai bună a ta, între prezența și absența ta.

Unicul lucru pe care poți să îl faci asta e să te distanțezi de el și să te axezi pe propria fericire.

Trebuie să alegi pe cineva care o să te aprecieze pentru cine ești, va fi capabil să experimenteze un sentiment autentic de afecțiune față de tine și care te va trata ca pe unica sa alegere.

Ca să devii cu adevărat fericită, trebuie să te alegi mai întâi pe tine. Să te pui pe primul loc pentru sine. Să nu te sacrifici de dragul altora. Să nu tinzi să satisfaci așteptările altora. Trebuie să înțelegi pentru sine ”Cine sunt, cum sunt, de ce exist, unde sunt și unde trebuie să ajung, ce lucruri sunt importante pentru mine”. Numai astfel vei putea găsi pe cineva alături de care să te simți împlinită.