Despre bărbatul, care nu este în stare să te aleagă la timpul potrivit

Există astfel de bărbați care nu te aleg și asta nu este vina ta. Cândva am suferit foarte mult din acest motiv.

El are alte priorități. El este ocupat cu orice altceva, numai să nu îți ofere timp. El nu are dorință să construiască o relație cu tine, să comunice. El nu este sigur dacă se simte bine cu tine. Tu habar nu ai dacă intențiile sale sunt serioase.

Mereu credeam că ceva este în neregulă cu mine. Îmi doream să fiu aleasă, să mă simt valoroasă, importantă. Dar întotdeauna mă simțeam ca varianta de „rezervă”.

Odată, când i-am reproșat acest lucru, el m-a întrebat: ”Dar tu te-ai fi ales pe tine?” Această întrebare m-a pus pe gânduri, dar mi-am dat seama că nici eu nu m-aș fi ales.

Până la urmă am înțeles că dacă m-aș prețui cu adevărat, el nu ar fi fost partenerul meu.

Trebuie să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat, să știi ce calități vrei să vezi la partenerul tău și să știi ce meriți.

Am înțeles că există persoane care pur și simplu nu sunt capabile să aleagă. Pot interveni dificultăți care să împiedice o persoană să prețuiască sincer pe altcineva, sau să cunoască profunzimea unei relații apropiate.

Dacă un bărbat ezită să te aleagă, nu este vina ta

Nu este vina ta că el alege între tine și o altă fată, între tine și prietenii lui, între tine și o versiune mai bună a ta, între prezența și absența ta.

Unicul lucru pe care poți să îl faci e să te distanțezi de el și să te concentrezi pe propria fericire.

Trebuie să alegi pe cineva care o să te aprecieze pentru cine ești, va fi capabil să experimenteze un sentiment autentic de afecțiune față de tine și care te va trata ca pe unica sa alegere.

Trebuie să te alegi mai întâi pe tine. Să te pui pe primul loc pentru sine. Să nu te sacrifici de dragul altora. Să nu tinzi să satisfaci așteptările altora.

Trebuie să înțelegi pentru sine aceste lucruri: ”cine sunt, cum sunt, de ce exist, unde sunt și unde trebuie să ajung, ce lucruri sunt importante pentru mine”.

Numai astfel vei putea găsi pe cineva alături de care să te simți împlinită.