Chiar și dacă nu sunt cea pe care ai visat-o, voi fi cea pe care nu o vei uita niciodată

Îți vei aminti de mine la primul sărut dar altei femei. Vei ști atunci că unele momente sunt unice, cum sunt și unii oameni din viața ta. Nu voi fi femeia visurilor tale. Nu îți voi demonstra cât de mult te iubesc. Nu voi forța o relație. Pur și simplu mă vei ține minte.

Vei dori să întorci un trecut sau un om sau o amintire. Dar nu va fi decât o dorință. Îți vei da seama că nu pe mine m-ai vrut soția ta sau mama copiilor tăi, și totuși te vei întreba de ce atunci te mai gândești la mine. Îți răspund tot eu: pentru că am fost altfel.

Poate că nu ai avut nici o intenție serioasă. Poate că pur și simplu ți-a plăcut un gest, o privire, o dorință. Dar acest poate a și schimbat totul. Eu nu am fost sufletul tău pereche și nu voi fi niciodată. Eu îmi voi găsi omul meu și voi trăi fericită cu el, așa cum și tu îți vei găsi femeia. Dar uneori te vei gândi pur și simplu ce a fost cândva. Nu ve dori, nu vei spera, doar te vei gândi. Și anume așa vei ști că eu nu am fost oricine. Că pe mine nu mă vei uita niciodată.

Chiar și dacă nu sunt cea pe care ai visat-o, voi fi cea pe care nu o vei uita niciodată.