Ah, nu cafeaua te trezeşte dimineaţa. Nu cafeaua!

Dimineața. O dimineață cu miros de ea. Te gândești ce să faci mai întâi: o cafea amară sau să-i dai un sărut?

Să mai fii încă câteva minute lângă corpul ei, să-i miroși pielea suavă, să o guști în toată goliciunea… Te decizi repede. Dai plapuma la o parte și vezi cum îți zâmbesc doi ochi atât de dragi. De parcă i-ai cunoaște o viață.

O săruți pe colțul gurii, îi spui un: „Bună dimineața, iubito” și-o întrebi dacă vrea ca visele dulci din noapte să devină realitate. Ea intuiește ce va urma și își încolăcește brațele după gâtul tău. Corpul ei cald e și mai fierbinte.

Ea închide ochii și abia de îți șoptește la ureche: „Nu te grăbi”. Draperiile sunt încă trase, lumina e stinsă. Începi să te joci cu pielea ei, să o atingi într-o nebunie a mișcărilor, a șoaptelor. Ea se lasă moale. Ea se mișcă frumos.

Ea este a ta.

Tu o cucerești. O seduci. O lași să stea culcată pe-o margine de pat și reiei din momentul în care te-ai oprit de două ori mai intens. Trăiești dragostea, o simți și asta se vede pe fața ei. Pe mâinile ce într-un ritm nebunesc îți zgârie spatele.

O inviți cu fiecare atingere să zboare undeva departe. Și parcă dimineața e o seară cu miros de prospețime. Tu vei fi cel mai bun. Ea va fi la fel. Tu vei cuceri. Ea va seduce. Deja e 12?

Ah, nu cafeaua te trezeşte dimineaţa. Nu cafeaua…

De Vorbă cu Tine