10 lucruri pline de dragoste pe care trebuie să le faci cu o femeie

Nu toate lucrurile din lumea asta au nevoie de răspuns. Multe lucruri pe care le facem, mai ales în dragoste, vin spontan sau din dorința de a face fericit pe omul frumos de alături, care a hotărât să facă același lucru. Când cineva îți amintește de toate cuvintele, de toate trăirile și bătăile de inimă… înțelegi că ești condamnat să trăiești. Atunci noi, bărbații, luminăm ca niște felinare în umbră. Atunci suntem gata să facem lucruri incredibile.

10 lucruri pline de dragoste pe care poți să le faci cu o femeie…

1. Iubește-o! Iubeste-o cu putere, de parcă ați fi singurii de pe Pământ. Privește-o în ochi, rămâi acolo pe-o margine de iris și arată-i cât de frumoasă e lumea în doi. Nu-i trăda așteptările, treci peste ele, zi-i întotdeauna ce simți și în genere, simte. Las-o să se culce pe umărul tau, las-o să îți umple trecutul cu parfumul ei de acum. Spune-i cât e de frumoasă și taci, când îi permiți să îți scrie pe inimă. Dă-i de ințeles că o iubești, spune-i că o iubești, iubește-o! Iubește-o!

2. Sărut-o! Sărută-i buzele dulci, de parcă ar fi prima dată când le vezi. Sărută-i pleoapele când se trezește dimineața, sărută-i mâinile când face sacrificii, sărută-i fruntea când se vrea alintată ca un copil. Sărut-o, să-și dea seama că te vei întoarce de multe alte ori. Cere-i iertare cu un sărut, cucerește-o cu un sărut. Sărut-o!

3.Iart-o! Iart-o atunci când îți spune te iubesc și acest te iubesc îți intră în suflet. Iart-o când te sună la două noaptea să te întrebe ce ai făcut ziua. Iart-o că își rupe din capricii, principii, criterii și se gîndeste la voi doi. Iart-o că uneori, pentru ca să te ierte, are nevoie de mai mult decât cuvinte. Iart-o că a apărut în viața ta mai târziu decât ai fi vrut și că nu va pleca mai devreme decât ți-ai fi dorit. Iart-o, pentru că ea te iartă la fel de mult. Alint-o. Cunoaște-o.

4. Ascult-o! Atunci când vrea și cere părerea ta. Atunci când îți vorbește minute în șir, fie și despre toate prietenele cu care s-a văzut și hainele pe care le-a probat, ascult-o. Când e tristă, ascultă-i sufletul. Când e fericită, ascultă-i inima. Fii în pas cu ascultările ei, cu emoțiile și trăirile pe care vrea să le împărtășească doar cu tine. Ascultă-i dorințele, plăcerile, fanteziile. Ascult-o într-o dimineață frumoasă cum cântă melodia ta preferată în baie, când strigă la tine înfuriată gata să fărâme totul în jur.

5. Cunoaște-o! Nici după un an, nici după patru ani de relație să știi că nu o cunoști îndeajuns ca să de plictisești de ea. Pentru că ea se descoperă de fiecare dată alături de tine. Pentru că, atunci când îți spune într-o zi pe neașteptate că vrea să facă pictură, nu e un simplu moft de-al ei. Sau când îți dai seama după ceva timp că știe actorie, știe să croșeteze sau să danseze la perfecție. Cunoaște-i capriciile, preferințele ei, felurile de a fi. Cunoaște-o când e supărată și când e fericită, să știi cum să fii tu atunci

6. Cuprinde-o! Cuprinde-o când o vezi frumoasă în fața ta, când e supărată, când vrea să îți spună ceva important, când nu e nimic important, când e pur si simplu. Cuprinde-o când aveți prietenii alături sau când mergeți în doi pe stradă, când o petreci acasă și când e un moment important pentru ea. Arată-i printr-o simplă îmbrățișare cât de mult înseamnă atingerile. Iubește-o cu atingerile. Cuprinde-o când pleacă pe 30 minute undeva, scrie-i când e la serviciu: „te cuprind”. Atunci ea îți va cuprinde sufletul, inima, și toate trăirile tale.

7. Uimește-o! Fă gesturi frumoase pentru ea. Chiar dacă până acum nu ai mai cântat niciodată și nici nu ai fi crezut că ești în stare să apari în fața ei cu niște baloane umplute cu heliu. Păstrează în tine o parte de mister, ei îi place la nebunie să te descopere și să fie mândră de succesele tale. Strigă în mijlocul mulțimii când ești cu ea: te iubesc! Mergeți în alte locuri decât la cinema, teatru sau la cafeneaua de peste drum. Uimește-o plăcut, nu prin gesturi nebune, ci așa cum ești tu. Arată-i că poți să alegi, să decizi și să fii alături.

8. Oferă-i flori! Buchete mai mari, buchete mai mici, trandafiri, lalele, flori de câmp… Dă-i o floare de fiecare dată când îi vezi ochii, atunci când impliniți trei luni împreună sau când pur și simplu e a 396-a zi. Pune-i o floare dimineața alături de ceașca cu cafea, o floare în geantă când pleacă și o floare pe marginea patului când ajunge acasă. Umple casa cu flori sau oferă-i o singură floare, la o cină frumoasă. Și mereu spune-i că ea este cea mai frumoasă floare de pe Pământ.

9. Susține-o! Când are de susținut un test la facultate, când o presează cu sarcinile la serviciu, când vrea să schimbe ceva în viață. Susține-o, pentru că uneori cuvintele și prezența ta pot însemna mai mult decât orice triumf și orice înfrângere. Recunoaște că ea e mai bună decît tine la ceva anume, fii alături. Arată-i că are pe cine se baza, chiar și când îi pare că toată lumea i-a întors spatele. Spune-i că e frumoasă și că e bună dorința ei să practice înotul. Mergeți împreună la înot.

10. Nu o lăsa! Dacă într-o zi îti va spune să pleci, să nu o asculți. Să îi acoperi toate cuvintele cu parfumul de bărbat puternic. Nu ii aduce flori și nici bucata de metal rece. Fii alături, ține-o de mână, fii sincer, fii tu, fii cel care o vei face să nu spună niciodată să pleci.

Iubește-o. Sărut-o. Iart-o. Ascult-o. Cunoaște-o. Cuprinde-o. Uimește-o. Oferă-i flori. Susține-o. Nu o lăsa!

De Vorbă cu Tine