Ce înseamnă să fii o femeie de rezervă în viața unui bărbat indiferent

În lumea lui nu există loc și pentru tine, într-un fel afectuos și grijuliu. El vine aproape doar când are chef, fără să-i pese cât de puțin de starea ta de bine, de liniștea din relație, de acel echilibru emoțional, de implicare și asumare.

Are o atitudine egoistă, frustrată și nepotrivită. Nu este acel partener iubitor, conștient de valoarea unei relații, devotat și gata să reacționeze demn în fața provocărilor. Știe că nu contezi prea mult pentru el, știe că te poate părăsi în orice moment.

A reușit să aducă neliniște și frică în viața ta, să transforme emoția frumoasă în dependență, vrea să îți controleze lumea și fiecare pas. Doar așa te poate păstra aproape, prin presiune și amenințări, prin cuvinte cuceritoare și promisiuni false.

Nu-l interesează cât de ocupată ești, care îți sunt interesele, cât de mari sunt scopurile. În tot acest timp a refuzat să te susțină cu adevărat, să te încurajeze, să fie lângă tine atunci când aveai nevoie de ajutorul lui. Se gândește doar la propriul bine.

Există alte priorități, alți oameni mai importanți, alte experiențe mai interesante, planuri de viitor din care nu ai cum să faci parte. Se limitează la o interacțiune superficială, la discuții banale și seci. Nu ți-a spus niciodată detalii despre trecut și emoții.

Nu se deschide emoțional, nu îl descoperi sensibil. În același timp, are un comportament defensiv de fiecare dată când îl provoci să te asculte, să te cunoască mai bine. Înțelegi că nu vrea să se complice cu o relație serioasă, profundă.

Este cu tine doar pentru că are un interes

Este cu tine doar pentru că nu-l deranjezi cu nimic. Imediat cum vei cere mai mult, când îl vei forța să fie asumat, va evada din relație pentru totdeauna. Va găsi altă poveste, altă femeie care să creadă în fiecare promisiune.

Își permite să îți vorbeacă urât, să te jignească în mod intenționat, să te judece pentru lucrurile frumoase pe care le faci de dragul relației. Nimic nu-l mulțumește, nimic nu este suficient de corect pentru el. Înțelegi că este doar un joc murdar.

Se preface, te minte doar pentru a-și crea anumite avantaje, ascunde lucruri importante și denaturează realitatea. Știi că lângă tine este un străin, o persoană care nu a avut niciodată sentimente sincere față de tine.

Doar tu lupți pentru voi, doar tu renunți la tine pentru acest om, doar tu oferi totul. De cealaltă parte există o resemnare, o atitudine superioară, multe pretenții și la fel de multe cuvinte urâte. Doar așa poate să te controleze.

Este un indiferent care nu poate aduce încredere în relație, imatur emoțional și gata să te trădeze în orice moment. Lumea lui contează cel mai mult, dorințele lui sunt atât de importante, scopurile lui au valoare.

Nu accepta să fii rezerva nimănui, meriți o atitudine demnă și corectă, meriți un partener asumat și iubitor, meriți să construiești o relație frumoasă.

© De Vorbă cu Tine