Așa vei înțelege cât de importantă ești pentru un bărbat

Îți poate spune multe cuvinte frumoase, îți poate face multe promisiuni, dar realitatea nu poate fi înlocuită cu nimic. Atunci când vrei să înțelegi cât de importantă ești pentru un bărbat, când te gândești la un viitor comun, pur și simplu vezi ce face el.

Pentru că un bărbat care te vrea cu adevărat aproape, căruia îi pasă de relația voastră, este un partener asumat. Este conștient de rolul său în această relație, devine imediat responsabil pentru toate cuvintele și gesturile pe care le face.

El nu vrea să existe motive de despărțire, el nu vrea să se îndepărteze de tine. Dimpotrivă, este implicat și prezent, este conectat emoțional la povestea voastră, este gata să cedeze și să investească timp și efort, de dragul tău.

Un bărbat pentru care contezi nu va sta indiferent, atunci când vor exista întrebări, când vor apărea unele probleme. El este gata să se implice, el este dispus să comunice într-un mod sănătos, totul pentru a depăși orice impediment.

Acest bărbat are inițiativă, scopuri comune, își face planuri alături de tine. Pentru el nu există incertitudine, necunoscute, din moment ce știe foarte clar ce vrea de la această relație. Tu ești o prioritate pentru el, vei înțelege asta în orice moment.

Știi că poți avea încredere în el, pentru că îți oferă dovezi de încredere. Știi că nu te va trăda niciodată, pentru că îți demonstrează că merită toată iubirea și sinceritatea ta. Știi că are rost să mergi mai departe, pentru că el crede același lucru

El nu te va minți niciodată

Refuză să se prefacă, să te manipuleze, să se folosească de slăbiciunile și de sentimentele tale sincere. Refuză să joace roluri, pentru a te provoca să-i urmezi pașii. El te respectă în primul rând, te admiră pentru cine ești și ce faci.

Nu și-ar permite niciodată să îți vorbească urât, să te umilească, să te judece. Dimpotrivă, te susține de fiecare dată, este la fel de entuziasmat pentru reușitele tale, este conectat la lumea ta, știe ce emoții ei, ce frici ai, ce visuri frumoase ai.

El întreabă, caută răspunsuri, intervine când este cazul, este empatic cu tine în momentele grele. Vine aproape de tine și îți îmbrățișează sufletul, gata să te asculte, gata să descopere acea latură a ta, neștiută de nimeni.

El nu fuge de momente complicate, știe că ele vă provoacă se deveniți parteneri mai buni. El nu te acuză pentru toate relele care se întâmplă în relație, este gata mereu să își recunoască greleșile. Înțelegi cât de mult contezi pentru acest om.

Înțelegi că, indiferent de orice, el nu va căuta scuze ieftine, explicații egoiste. Nu se va juca cu inima ta, așa cum o fac unii parteneri indiferenți. El nu este așa, tu ești atât de importantă pentru acest om, tu ești jumătatea lui.

El își face planuri de viitor alături de tine, el îți vorbește despre familie, despre cât de fericit este să te aibă aproape, despre valori comune, despre atât de multe motive de admirație. El te iubește sincer, iar tu simți asta în fiecare clipă.

© De Vorbă cu Tine