Nu te înjosi. Nu fi naivă. Niciodată!

Pe lângă faptul că ești iubitoare, grijulie și se întâmplă de foarte multe ori să cedezi, să fii înțelegătoare cu cei care o fac mai puțin, ar trebui să nu uiți de tine. Ar trebui să te respecți și să te iubești.

Nu te înjosi. Fii demnă, nu te umili în fața unor oameni limitați și lipsiți de calități umane. Nu-ți încărca mintea cu idei și gânduri inutile care te stresează și îți provoacă depresie.

Nu fi naivă. Treci peste acea naivitate feminină, când te minți pe tine însăți, când crezi vorbe goale care au rolul de a te distruge sufletește.

Nu sta lângă oameni care îți transmit energie negativă. Acolo unde persistă pesimismul, buna ta dispoziție va dispărea și vei fi copleșită de griji care nu-ți vor aparține. Nu are rost să te consumi pentru lucruri inutile.

Ai grijă de corpul tău. Vei avea gânduri sănătoase, atunci când corpul tău va fi într-o armonie cu creierul. Înainte de a mânca vezi bine ce-ți pui în farfurie.

Ține-te cu dinții de visurile și dorințele tale. Orice s-ar întâmpla nu renunța la ceea ce-ți dorești cu adevărat. Vor fi mulți care te vor descuraja, dar ascultă-i pe cei care cred în tine și te susțin să ajungi acolo unde dorești.

Citește cărți. Cititul te va ajuta să de vii un om inteligent. Îți vei îmbogăți vocabularul. O carte te poate învața multe lucruri pe când talkshow-rile nu-ți vor da nimic, poate niște mutrișoare care se plâng că le-a părăsit iubitul.

Nu te gândi la ceea ce a fost și ceea ar putea să se întâmple. Trăiește viața. Savurează fiecare clipă. Iubește cu tot sufletul tău, nu contează ce va fi. Contează ce se întâmplă acum și azi. Debarasează-te de orice lucru care este în plus în viața ta, nu fi sufocată de propria stare, zâmbește mai des.

Nu uita de oamenii dragi. Îmbrățișează-i pe cei pe care îi iubești. Ieși cu ei la plimbare, ascultă-i și spune-le ceea simți. Pentru că atunci când vei fi în situații complicate ei vor fi lângă tine.

Nu uita de tine. În viața ta tu ești omul care contează. Dorește-ți binele și niciodată nu te abandona. Răsfață-te și alintă-te și niciodată nu fi pe loc secundar.

Mary