7 comportamente care trădează un nemernic

Relația în care ești acum te face nefericită. La început părea totul bine, dar a fost doar o iluzie. Dacă simți că ești prinsă într-o relație toxică și nepotrivită pentru tine, este foarte important să analizezi cât mai atent comportamentul partenerului care este alături de tine.

Să afli ce anume te-a atras la el și te-a făcut să accepți o relație cu acest om. Poate ai fost atrasă de felul lui cum arată sau de faptul că ai crezut că poți să-l aduci pe calea cea bună. Orice ar fi fost, iată trăsăturile care trădează un nemernic:

1. Se gândește numai la sine

Alături de tine ai un partener care se gândește doar la sine. Simți că partenerul tău este cel mai important dintre voi doi, iar tu mereu ești pe locul doi. Toate nevoile și toate necesitățile sunt doar despre sine.

Tot timpul îl petrece doar pentru propria sa persoană. El este cel care ia toate deciziile, care ține cont doar de propriile sale dorințe. Egoismul său este născut doar din frustrări și lipsa de respect față de cei din jur.

2. Se folosește de sentimentele tale

Simți că ești folosită. Cel care conduce relația voastră este partenerul tău. El vine cu toate inițiativele, atât în momentele romantice, cât și în viața de zi cu zi. Dar e vorba despre propriile sale dorințe, nu despre așteptări comune.

Tot el te face să te simți lipsită de importanță, pentru că niciodată nu ține cont de sentimentele și dorințele tale. Vrea ca toată atenția să fie doar asupra sa, iar pe tine mereu te pune pe locul doi.

3. Poate fi agresiv

Alături de tine ai un partener agresiv. El are o atitudine negativă față de foarte multe lucruri care îți aduc plăcere. Faptul că ești o persoană de succes, cu multe idei și visuri frumoase, cu o perspectivă destul de promițătoare, l-au făcut pe partenerul tău să te transforme în ținta lui.

În acest fel te poate controla, în acest fel își poate ascunde propriile sale neajunsuri. Partenerul poartă în sine o furie continuă ce mocnește și pe care o scoate la iveală atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea el.

4. Dorințele lui sunt mai importante

Cele care primează sunt doar nevoile și dorințele partenerului tău. Wgalitatea a dispărut demult din relația voastră. Nivelul său de superioritate mereu îți indică ce este greșit și cum este corect și întotdeauna ești nevoită să faci cum zice el.

5. Vine și pleacă când vrea el

Faptul că partenerul tău vine și pleacă când vrea el indică o lipsă de respect față de tine. Programul său este cel pe care doar el îl alege, dar în care nu te include niciodată. El nu este decât un nemernic, care se joacă cu viața ta, cu sentimentele tale.

6. Îți vorbește urât

De la un timp, a început chiar și să-ți vorbească urât. În acest fel, partenerul îți subminează încrederea în sine, te face să te îndoiești de propria persoană, de puterea ta, de capacitățile tale. Respectul și comunicarea a dispărut demult dintre voi doi.

El consideră că îi aparții și că-ți poate vorbi așa cum vrea, pentru că nu meriți mai mult. Asta denotă clar că alături de tine ai un partener nemernic, un escroc al relațiilor, care s-a folosit de alte femei și acum vrea să facă același lucru cu tine.

7. Ești o rezervă pentru el

Deși tu ești bună cu el, ești drăguță, îl iubești și îl respecți, nu primești nimic altceva în schimb decât indiferență și prea puțin timp petrecut împreună. El evită să vorbească cu tine despre un viitor comun împreună, te sună rar și la fel de rar ieșiți împreună.

Te poate invita undeva, dar în ultimul moment te sună și anulează totul. Comunicarea dintre voi doi demult nu mai este așa cum a fost. Simți că nu ești unica femeie din viața lui. Refuză să fii implicată în această poveste.