Dacă un bărbat te va dori cu adevărat alături de el, nimic nu îl va opri

Este legea firească a naturii, a emoției, a instinctului. Dacă acest bărbat te vrea cu adevărat în viața lui, dacă intențiile lui sunt serioase, dacă în gândurile sale este vorba despre mai mult decât o aventură, atunci puțin probabil să cedeze atât de ușor.

Mai ales dacă știe că și tu iubești și vrei să fii aproape de el. Atunci nu va fi un gest disperat, nici manifestarea unui comportament dependent. Pur și simplu vei simți că el luptă pentru tine, pentru voi, pentru ceea ce poate fi în viitor.

Sunt frumoase acele cuvinte, exprimate sincer. Acele promisiuni, făcute într-un moment de slăbicune. Diferența însă nu o vor face primisiunile, ci faptele. Spune-mi, ce face exact acel om, pentru a-ți demonstra că te vrea aproape?

Cum încearcă să te convingă că are rost? Fiind alături de tine doar când vrea el, spunându-ți cuvinte pe care le repetă de fiecare dată, sau având un comportament demn de un cuceritor? Nu există o atitudine intermediară: fie vrea alături de tine, fie nu vrea.

Iată de ce este important să simți, dar la fel de important să urmărești desfășurarea lucrurilor. Ce se întâmplă după acele cuvinte dulci? Un bărbat corect nu își va permite să treacă în zadar timpul amândurora: va face primul pas doar dacă va fi convins că are rost.

Iar atunci când va fi convins, nimic nu îl va opri să te cucerească, să-ți demonstreze că intențiile lui sunt sincere. Chiar dacă unii prietenii îi vor spune că nu îl meriți, chiar dacă cei din jur vor privi sceptic, el va ști că face exact ce trebuie.

El te vrea aproape

A fost educat corect, deci nu își permite să se folosească de slăbiciunile unei femei, să o ademenească cu o mie de promisiuni. Tot ce vrea este ca între voi să existe un viitor, să existe șansa unei zile de mâine, mai frumoasă decât ziua de azi.

El nu te va scunde de toată lumea. Dimpotrivă, va fi încântat să te prezinte familiei, prietenilor. În esență, nu are ce să ascundă, din moment ce vrea să rămână alături de tine. Va fi un indicator important al intențiilor sale sincere.

El dorește să știe ce faci și cum ești, iată de ce te sună sau îți scrie mesaje, întrebându-te care sunt ultimele noutăți din viața ta. Atunci când ai un moment mai dificil, se oferă să vină alături de tine, să te ajute să treci peste.

El este un bărbat grijuliu, atent la detalii. Ține cont de lucrurile care nu îți sunt pe plac, dar și de lucrurile care te încântă. În același timp, nu ezită să te cunoască și mai bine, să știe detalii despre viața ta personală, despre trecutul său.

El nu va fi dur cu tine. Se va asigura că nu vei suferi niciodată alături de el, mai ales din cauza lui. Va fi empatic, dispus să te susțină și să te încurajeze, atunci când vei avea nevoie de asta. Va fi prezent în viața ta, iar asta va conta cel mai mult.

Dacă găsești un asemenea bărbat, iubește-l și ai grijă de inima lui. El îți va oferi tot ce are mai bun.

© De Vorbă cu Tine