Poți să ajungi departe, dar niciodată mai departe decât ai ajunge de mână cu omul drag…

Poți să ajungi cineva și să înțelegi că ești un nimeni, dacă nu ai cu cine să împarți fericirea. Poți să faci multe, dar numai în doi poți realiza că trăiești adevărata dragoste.

Poți să ajungi departe, dar niciodată mai departe decât ai ajunge de mână cu omul drag. Pentru că unele realizări, cuceriri și distanțe le depășești alături de sufletul tău pereche.

În doi, lucrurile par mai posibile. Emoțiile le trăiești mai intens. Gândurile sunt mai constructive. Te bucuri de momentul trăit alături de cineva și nu te deranjează materialismul unei lumi prea diferite.

Pur și simplu ai încredere în cineva și asta te motivează. Ai șansa să-ți demonstrezi că poți iubi frumos și să demonstrezi omului de alături ce înseamnă devotamentul și un om corect.

Până nu găsești pe cineva lângă care vei dori să fii mai mult decât o noapte nu vei avea suficiente motive să fii împlinit.

Ceea ce-și dorește inima va conta cel mai mult. Nu ceea ce te motivează pe moment, dar senzația când inima îți bate de două ori mai repede atunci când o vezi pe ea.

În doi poți să te bucuri de realizările voastre. În doi, poți să faci mult mai multe, pentru că ai pentru cine. În doi, visurile devin realitate. În doi, relațiile sunt mai de lungă durată.

În doi, dragostea e mai puternică. Mult mai puternică.