Tipul de bărbat, de lângă care trebuie să fugi imediat: sfatul unui psiholog

Sentimentul de milă este umilitor pentru fiecare dintre noi. Bărbații care cerșesc atenție și pun presiune pe milă sunt oameni periculoși. Un bărbat nu ar trebui să trezească sentimente de milă din partea unei femei. Acest lucru este umilitor pentru ambii.

Dacă o femeie se implică într-o relație tocmai din sentimentul de milă, atunci foarte curând viața ei va deveni tristă și fără speranță. În relația cu un bărbat, sentimentul de milă este inacceptabil, deoarece acesta este un sentiment defectuos.

Unei femei poate să-i pară rău pentru bărbat, dar numai dacă există un motiv real și serios pentru aceasta: boală, o afacere pierdută, pierderea unei persoane dragi. În toate celelalte situații, acest sentiment este de prisos.

A trăi din milă cu un bărbat este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate face o femeie în viața ei. O femeie devine nefericită atunci când trebuie să-și asume un rol masculin. Din cauză că trebuie să lucreze pentru doi, ea îmbătrânește devreme, atât fizic, cât și emoțional.

Are tot mai puține motive de bucurie. O femeie care locuiește cu un bărbat slab este femeia care nu are fericire feminină și nici nu o va avea vreodată. Mereu va fi forțată să gândească și pentru el, să lupte și pentru el.

1. Sacrificiu

Nu toate femeile sunt capabile să se sacrifice pentru un bărbat care, de regulă, este prototipul unui bărbat slab. Printre acești bărbați slabi se numără și infantilii, manipulatorii. Cel mai adesea, cele care sunt de acord să trăiască cu bărbați slabi sunt femeile care nu au fost iubite în copilărie de către părinți.

Posibil să fie femei care au crescut în familie cu un singur părinte, Sau cele în care erau ambii părinți, dar fata a fost crescută cu strictețe, nu a avut parte de emoții frumoase. Sau atunci când părinții, atât prin cuvinte, cât și prin fapte, au demonstrat că le este foarte greu să crească un copil.

Fata, după ce a acceptat atitudinea inferiorității proprii și sacrificiile din copilărie, a transferat cu ea aceste trăiri și în viața adultă și continuă să trăiască conform principiului de a fi pe placul tuturor. De obicei, aceste femei au un simț de responsabilitate destul de exagerat.

Sunt sigure că, fără ele, totul se va pierde. De aceea, relația lor cu acest bărbat o explică prin faptul că, fără ele, el se va pierde. Că el are nevoie de sprijinul lor, de susținere și încredere, altfel se va rătăci prin viață.

Slăbiciuni periculoase

Bărbații care provoacă milă sunt, la rândul lor, foarte periculoși. Aceștia sunt egocentrici, cu un caracter crud, care au primit și mai puțină dragoste și atenție în copilărie. Ei sunt supărați pe întreaga lume, dar ascund acest lucru cu mare grijă, preferând să nu arate de ce sunt în stare.

Înlocuiesc acest comportament cerând milă față de ei. Ar fi mai ușor și mai clar dacă acest bărbat ar fi agresiv, căci atunci ar fi totul clar despre el. Însă în situația cu bărbații slabi, nu este totul chiar atât de simplu cum pare. Acestora le place să arunce cu intrigi, să ceară milă .

Sunt foarte plini de zgârcenie față de oamenii dragi, pentru că le cunosc deja punctele slabe. Femeile știu cu ce fel de bărbați trăiesc și foarte multe femei acceptă acest lucru. Bărbații puternici sunt cei care iau decizii, care protejează femeia de probleme, astfel încât ea să se simtă ca în spatele unui zid de piatră.

Bărbații slabi trec toată responsabilitatea și luarea deciziilor asupra partenerei lor și mereu se plâng pe viață. Fii femeia care acceptă alături de sine doar un bărbat corect. Cel care mereu va căuta o cale de ieșire din orice situație complicată. Care va merge mai departe. Fugi de bărbatul slab. De cel care chiar și la cea mai mică problemă intră în panică și se ascunde de orice greutate.

Psiholog Elena Kuznetzova